Sizce istemiyor mu o beni ?

genckiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2010
1.255
201
123
Selamlar herkese,
öncelikle sunu belirteyim, benim 3 yildir birlikte oldugum erkek arkadasim var. Kendisi benimle artik ilk adimlarin atilmasini istiyor. Ailesi iste daha dogrusu annesi ise isi agirdan almaya calisiyor gibime geldi. Annesine sordugunda annesi hep hayirlisi diyip gecistiriyor. Net birsey söylemiyor. Misal erkek arkadasim annesinin bizi aramasini istiyor tamam diyor sonra bir kac gün sonra yine sorunca arkadasim annesi bakariz hayirlisi diyor yada evde olmamki ben o gün doktora gitmeliyim falan diyor acaba beni istemiyormu gelini olarak? Ikimizde üniversitede okuyoruz daha önümüzde 1,5 senemiz var bitirmek icin bu süre icerisinde nisanli olarak kalmayi düsünüyoruz. Sizce istemiyormu beni annesi yoksa banami öyle geliyor?

Bence istemiyor değil fakat daha evliliğe hazır olmadığınızı düşünüyor çünkü daha 1.5 sene var diyorsun okulun bitmesine. ondan sonra askerlik var. ee iş bulmak da zaman alıyo günümüzde. yani ailenden istediğinde oğlum öğrenci demek yerine oğlum askerliğini yaptı işi de var demek istiyor olabilir. erkek arkadaşının ailesinin maddi durumu nasıl? yada ailevi farkılıklarınız var mı?

oğlunun işi gücü yoksa askerliğini yapmamıssa istemıyodur.. ama proBlem sende değildir.. mantıklı düşünüyodur kadın.. Benim oğlum daha okulunu bitirmedi işini eline almadı askere gidip gelmedi Ben insaların karşısına çıkıp nasıl kızlarını isteyecem diye düşünüyodur haklı olarak. Ama senle Alakası yoktur neden seni istemesin ki Ben olsam Ben de oğlum Bi hayata atılmadan gidip istemem kız falan, sonra oğlun ne iş yapiyo dediklerinde ne cevap verecem.. Bekleyin, Ben de okurken nişanlandım nişanlım da okuyodu, nasıl olsa verdiler diyip rahatladı kendini iice saldı o diplamayı Bi türlü almadı askere de Bi türlü gitmedi.. Bekleyin hayatınızı yolunuza koyun en azından okul Bitsin öyle nişanlanın Bence..

Son düzenleme:
valla bizde su var, biz yurt disinda kaliyoruz gurbetciyiz yani askerlik uzatiliyor zaten burdan bedelli askerlik yaptiriyorlar burda is imkanlarida cok yani diploma eline gecince is bulamama olasiligi cok az. Ondan yanada korkumuz yok bu arada annesi aradi cumartesi günü geliyorlar tanismaya.Köse bucak kacacagimiza nisanlanalim rahat edelim okul köselerinde degil evlerimizde derslerimizi calisalim diye düsündük amac bu yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…