Sizce iyi yaptimmi

Simdi konu çok muallakta yetememek nedir? Mesela farklı istekleri olur kabul edilmeyecek haklısıniz. Ama bunun terside ilişkiyi hep reddetmek , istememek haksizsiniz

Erkegin cinselliginden memnun olmayan kadina bosan, boyle çekilmez derken erkek bosanmak isteyince isin aslini bilmeden erkege sovulmesi de ilginc oldu.

Kadin cinsellik yuzunden bosanabilir ama erkek bosanamaz mi?
Bu yoruma katiliyorum ben gerçi konuyu anlamadım net değil çünkü .Gururdan ziyade insanın eşim dediği insanla oturup herşeyi konuşması lazım siz bir gururla kalkıp dava acmişsınız şimdi bilemeyiz ki adamı tersleyip mi duruyordunuz nedir .Yani niye bunu soylediki yorum yapilmaz bu kadar açıklamayla.Ha çok rencide etmiştir sizi o zaman iyi yapmışsınız.

Arkadaşlar ben 35yasindayim benim eşim cinsellik yüzünden benden ayrılmak istedi bende gurur el vermeden ben karşı tarafa dava açtım sizce iyi yaptimmi bilmiyorum bosanirsam pişman olurmuyum sizce.
Herşey cinsellik değil eğer konu buysa boşa gitsin mutsuz olursun evde gerilim ve soğukluktan başka bişey olmicak belli ki.

Bu yoruma katiliyorum ben gerçi konuyu anlamadım net değil çünkü .Gururdan ziyade insanın eşim dediği insanla oturup herşeyi konuşması lazım siz bir gururla kalkıp dava acmişsınız şimdi bilemeyiz ki adamı tersleyip mi duruyordunuz nedir .Yani niye bunu soylediki yorum yapilmaz bu kadar açıklamayla.Ha çok rencide etmiştir sizi o zaman iyi yapmışsınız.
Olay belli degil, tek bildigimiz adamin yetmiyorsun dedigi. Adam her gun mu istiyor, konu sahibi ayda bir mi istiyor, adamin sacma sapan fantezileri mi var, konu sahibi kan verme pozisyonunda olsun bitsin mi istiyor mesela.

Gecenlerde bir konu vardi. Konu sahibi kadin sevismek istemiyormus, onsevisme istemiyormuş, bes dakikada adam yapsin bitsin istiyormus, yataga elinde telefonla girip uyuyakaliyormus. Orada herkes adam hakli dedi mesela.

Burada durumu bilmeden direkt adami gommek doğru degil. Ha abuk subuk istekleri vardir, o zaman hep beraber gomeriz :D

Çözüm ne
Belliki adam istekli biri kadın değil
İstemeden cinsellik öi yaşasın yada adam şap mı yesin
Ya olmuyorsa olmuyor
Boşanmak dünyanın sonu değil
Çocuk olmuyor diye boşanmak istiyormuş yalnız adam. Bunun şehvetle azgınlıkla alakası yok. Tahliller yapılır, eğer çözümü yoksa herkes yoluna bakar..
Ama adam direk boşanmak istemiş. Burada konu sahibi direk dava açmakta haklı, tabi anlattığı kadarı ile

Belkide utanıyor konu sahibi yazmaya bilemedim ülkede yetiştiriliş tarzımız belli çoğumuzun kadınlara hep ayıp sus deniyor belkide oda öyle birşey iki uçlu konu kimbilir vajinusmus mu oldu günah onu yapma günah bunu yapma günah diyerek mi büyüdü .Hiç bilinmez insanın yaşadığı binbir türlü şey olabilir .Bu nedenle pişman olurmusunuz olmazmisiniz hiç bilinmez.Esiniz bunu defalarca dile getirip beraber çözmeye calistiysaniz o ayrı pat diye bir gün bunu dediyse bu ayrı .

Sorun ne belli değil ki iyi mi yaptınız kötü mü nerden bilelim. Açıklamanız gerek cinsellik olarak yetememe den kasıt nedir? İsteksiz misiniz yoksa eşinizin farklı fantezilerimi var?

kk da bir garip konuyu kadın eşim benimle sevişmiyor diye açınca evliliğin amacı zaten sekstir boşa diyorlar adam boşayınca gitsin yeteni bulsun diyorlar. bir erkekler sevişmiyorsak onunla nedem evliyiz nedem kocamız ? herşey seks mi evet bir adamın kocamız olmasını sağlayan fark seks ?

Çocuk olmuyor diye boşanmak istiyormuş yalnız adam. Bunun şehvetle azgınlıkla alakası yok. Tahliller yapılır, eğer çözümü yoksa herkes yoluna bakar..
Ama adam direk boşanmak istemiş. Burada konu sahibi direk dava açmakta haklı, tabi anlattığı kadarı ile
Konu sahibi eşim bana yetemiyorsun diye beni boşamak istiyor yazmış
Cinseliği istemek azgınlık değil eşlerin birbirlerinden en haklı talebidir
Çocuk olur cinselik olur yada direkt kadın/kocasını istemiyor olur
Aldatmak fiziksel veya psikolojik şiddet yoktur adam makul ve dürüst bir şekilde boşanmak istiyordur boşansın
İstemediğin yerde neden kalasın ki çocuk yoksa daha kolay olur yolları ayırmak
Kadın hakları neyse sonuna kadar alsın ve salsın

Back
X