Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Betaya göre bişey demiyorlarkibana demediler yani. Son adet tarihiniz ne zamandı ona göre söyleyim
![]()
Son adet tarihinin başlangıcına göre gebelik hesaplanır şu an 5 hafta 3 günlük hamilesiniz19 ağustos idi
Arkadaş söylemiş19 ağustos idi
En son ki adet tarihinin baslagicindan bugune kadwr say kac hafta ise odur sonuc.Dün hamile olduğumu öğrendim idrarda pozitif çıktı hastaneye gidip kan verdim beta hcg değerim 226 çıktı henüz doktora göstermedim sadece ordaki kız bana pozitifsin dedi daha cok erken oldugunu söyledi acaba kaç haftalık hamileyim birde sık sık kasıklarımda agrı var
Son adet tarihinin başlangıcına göre gebelik hesaplanır şu an 5 hafta 3 günlük hamilesiniz
Bende bata 2 kala 156 cikmisti degerlere gore 2 haftalik ama sata gore hesaplaniyor. Ilerleyen donemlerde dr usgde olcum yapinca soyler bebegin gelisimine goreDün labaratuvardaki kız bana 2 haftalık felan dedi degerime göre yani cokta inanamadım dünden beri araştırıyorumm haftaiçide doktora gidicem gerçi
betaya göre bişey demıyorlar da neden beta takibi yapıyorlar anlamadım gıttı benım de beta geçen hafta 393 çıktı 1 hafta sonra 931 anlamadım noluyor daha doktora gtmedım ctes gıtcem ınşBetaya göre bişey demiyorlarkibana demediler yani. Son adet tarihiniz ne zamandı ona göre söyleyim
![]()
Sadece artışın düzenli olup olmadığına bakıyorlar canım. Bazen beta düşebiliyor kimyasal gebelik oluyor. Yada haddinden fazla yükseliyor dış gebelik oluyor. Bunun gibibetaya göre bişey demıyorlar da neden beta takibi yapıyorlar anlamadım gıttı benım de beta geçen hafta 393 çıktı 1 hafta sonra 931 anlamadım noluyor daha doktora gtmedım ctes gıtcem ınş
valla bnım beta ilkınde 393 çıktı 1 hafta sonra 931 çıktı doktora ctesi gıtcem nedır ne değildir dieSadece artışın düzenli olup olmadığına bakıyorlar canım. Bazen beta düşebiliyor kimyasal gebelik oluyor. Yada haddinden fazla yükseliyor dış gebelik oluyor. Bunun gibi
Aslında ilk beta verdikten sonra bi gün durup diğer gün tekrar veriyoruz, ama size doktor mu dedi bi hafta sonra verin diyevalla bnım beta ilkınde 393 çıktı 1 hafta sonra 931 çıktı doktora ctesi gıtcem nedır ne değildir die
ilkını verdım özel de bı akşam sonra acıldekı doktor haftaya testı tekrarla dedı ondan sonra kadın doğuma gıdersın dedıAslında ilk beta verdikten sonra bi gün durup diğer gün tekrar veriyoruz, ama size doktor mu dedi bi hafta sonra verin diye
Allah Allah. Ben hep iki gün sonra yapılır diye biliyorum yaailkını verdım özel de bı akşam sonra acıldekı doktor haftaya testı tekrarla dedı ondan sonra kadın doğuma gıdersın dedı
doğrudur belkı bana acıldekı doktor söyledı değerın nasıl yukseldığı değil direk yukselmesı onemlı dedı anlamadım her kafadan sesAllah Allah. Ben hep iki gün sonra yapılır diye biliyorum yaa
Umarım sağlıklı bi bebiş geliyordurdoğrudur belkı bana acıldekı doktor söyledı değerın nasıl yukseldığı değil direk yukselmesı onemlı dedı anlamadım her kafadan ses
umarım cnım ..Umarım sağlıklı bi bebiş geliyordur![]()