Sizce kaç haftalık hamileyim?

Seviilay

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2020
9
3
6
28
Dün hamile olduğumu öğrendim idrarda pozitif çıktı hastaneye gidip kan verdim beta hcg değerim 226 çıktı henüz doktora göstermedim sadece ordaki kız bana pozitifsin dedi daha cok erken oldugunu söyledi acaba kaç haftalık hamileyim birde sık sık kasıklarımda agrı var

Betaya göre bişey demiyorlarki bana demediler yani. Son adet tarihiniz ne zamandı ona göre söyleyim

En son ki adet tarihinin baslagicindan bugune kadwr say kac hafta ise odur sonuc.

Dün labaratuvardaki kız bana 2 haftalık felan dedi degerime göre yani cokta inanamadım dünden beri araştırıyorumm haftaiçide doktora gidicem gerçi
Bende bata 2 kala 156 cikmisti degerlere gore 2 haftalik ama sata gore hesaplaniyor. Ilerleyen donemlerde dr usgde olcum yapinca soyler bebegin gelisimine gore

Betaya göre bişey demiyorlarki bana demediler yani. Son adet tarihiniz ne zamandı ona göre söyleyim
betaya göre bişey demıyorlar da neden beta takibi yapıyorlar anlamadım gıttı benım de beta geçen hafta 393 çıktı 1 hafta sonra 931 anlamadım noluyor daha doktora gtmedım ctes gıtcem ınş

betaya göre bişey demıyorlar da neden beta takibi yapıyorlar anlamadım gıttı benım de beta geçen hafta 393 çıktı 1 hafta sonra 931 anlamadım noluyor daha doktora gtmedım ctes gıtcem ınş
Sadece artışın düzenli olup olmadığına bakıyorlar canım. Bazen beta düşebiliyor kimyasal gebelik oluyor. Yada haddinden fazla yükseliyor dış gebelik oluyor. Bunun gibi

Reactions: H M
Sadece artışın düzenli olup olmadığına bakıyorlar canım. Bazen beta düşebiliyor kimyasal gebelik oluyor. Yada haddinden fazla yükseliyor dış gebelik oluyor. Bunun gibi
valla bnım beta ilkınde 393 çıktı 1 hafta sonra 931 çıktı doktora ctesi gıtcem nedır ne değildir die

valla bnım beta ilkınde 393 çıktı 1 hafta sonra 931 çıktı doktora ctesi gıtcem nedır ne değildir die
Aslında ilk beta verdikten sonra bi gün durup diğer gün tekrar veriyoruz, ama size doktor mu dedi bi hafta sonra verin diye

Aslında ilk beta verdikten sonra bi gün durup diğer gün tekrar veriyoruz, ama size doktor mu dedi bi hafta sonra verin diye
ilkını verdım özel de bı akşam sonra acıldekı doktor haftaya testı tekrarla dedı ondan sonra kadın doğuma gıdersın dedı

ilkını verdım özel de bı akşam sonra acıldekı doktor haftaya testı tekrarla dedı ondan sonra kadın doğuma gıdersın dedı
Allah Allah. Ben hep iki gün sonra yapılır diye biliyorum yaa

Ben 3 veya 4. Haftada öğrendim kan testi yaptırdım 3600 lerde çıktı. Ona rağmen hem acildeki doktor hem sonra gittiğim kadın has. Doktoru sınırdasın demişlerdi.. hele acildeki adama nasıl sinirlenmiştim. Ne hamilesin ne değilsin diyebiliyorum demişti. Çıkışmıştım biraz ama heyecandandı yani. Sana nasıl pozitifsi demişler şanslıymışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…