- 12 Aralık 2020
- 258
- 115
- 53
- Konu Sahibi Gulcinrose
sizce kaç haftalık olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok değişik bir durum içerisindeyim son adet tarihim Mayıs 2021 oğluma hamile kalmadan önce son adet tarihim. Oğlum şuan 1 yaşında emzirme dönemindeyken daha adet görmeden hamile kaldım sanırm yarın randevum.. baya sürpriz oldu karmasık duygular içerisindeyimİdrar testiyle anlaşılmaz. Son adet tarihinizden bulabilirsiniz.
2021 miÇok değişik bir durum içerisindeyim son adet tarihim Mayıs 2021 oğluma hamile kalmadan önce son adet tarihim. Oğlum şuan 1 yaşında emzirme dönemindeyken daha adet görmeden hamile kaldım sanırm yarın randevum.. baya sürpriz oldu karmasık duygular içerisindeyim
Evet aynen öyle bizde aynı böyle şoktayız2021 mi![]()
Yani nerdeyse iki sene hiç adet olmadınızmıEvet aynen öyle bizde aynı böyle şoktayız
Adet olmasanızda yumurtlama oluyor. Korunmamışsanız gebelik oluşması çok normalEvet aynen öyle bizde aynı böyle şoktayız
Şimdi şöyle Mayıs 2021 son adet tarihim Haziran da hamile kaldım ve Şubat 2022 de hamile kaldım oğlum 1 yaşına girdi geçen ay ve ben hamile kaldım henüz doğum sonrası ilk adetimi görmemişken ve emzirme dönemindeykenYani nerdeyse iki sene hiç adet olmadınızmı
Ha o zaman oğlun şubat 2022 doğdu, doğumdan sonra hiç adet görmedin ve yine hamile olduğunu öğrendin, doğru anlamışmıyımŞimdi şöyle Mayıs 2021 son adet tarihim Haziran da hamile kaldım ve Şubat 2022 de hamile kaldım oğlum 1 yaşına girdi geçen ay ve ben hamile kaldım henüz doğum sonrası ilk adetimi görmemişken ve emzirme dönemindeyken
Evet canım aynen öyle… böyle bir sürpriz oldu şok içerisindeyizHa o zaman oğlun şubat 2022 doğdu, doğumdan sonra hiç adet görmedin ve yine hamile olduğunu öğrendin, doğru anlamışmıyım
Oğlumda tedavi görerek hamile kalmıştım pcos var bende 3. Çatlatma iğnesiyle kalmıştım hemen çabuk kalamam diye düşünüyordumAdet olmasanızda yumurtlama oluyor. Korunmamışsanız gebelik oluşması çok normal
Bende ilk gebeliğimde 6 ay adet görmeden hamile kalmıştım olabiliyor, ama bende polikistik vardı.OlabiliyorEvet canım aynen öyle… böyle bir sürpriz oldu şok içerisindeyiz
Bak bu yorumunu okumadım sendede pcos varmış. Kan tahlili yaptınmıOğlumda tedavi görerek hamile kalmıştım pcos var bende 3. Çatlatma iğnesiyle kalmıştım hemen çabuk kalamam diye düşünüyordum
Oğlum çok küçük olduğu için ikisini birlikte nasıl büyüteceğim bilmiyorum çok fazla endişelerim var hamilelik nasıl geçecek 1 yaşında oğlumla.. onu ilgisiz bırakmaktan çok korkuyorum ikisini birlikte büyütmek zor olacakBende ilk gebeliğimde 6 ay adet görmeden hamile kalmıştım olabiliyor, ama bende polikistik vardı.Olabiliyor
Bugün idrar testlerini yaptım yarına da randevu aldım kadın doğum uzmanına gidiyorum bakalım ne diyecek heyecan ve stresle bekliyoruzBak bu yorumunu okumadım sendede pcos varmış. Kan tahlili yaptınmı
O düşünceyi çıkar aklından görbak beraber arkadaş gibi büyüyecekler sıkıntı yapma. Haliyle zorlukları olurma tatlı zorluklar diyim sana.Oğlum çok küçük olduğu için ikisini birlikte nasıl büyüteceğim bilmiyorum çok fazla endişelerim var hamilelik nasıl geçecek 1 yaşında oğlumla.. onu ilgisiz bırakmaktan çok korkuyorum ikisini birlikte büyütmek zor olacak
Hayırlısı olsun senin için gebelik haftası ilerlemiş olabilir, ben öğrendiğim zaman 13 haftalıktıBugün idrar testlerini yaptım yarına da randevu aldım kadın doğum uzmanına gidiyorum bakalım ne diyecek heyecan ve stresle bekliyoruz
Ooo baya geçmiş sizin ben ilk hamileliğimde ağır mide bulantsı yaşadığım için çok geçtiğini sanmıyorum 1 haftadır bulantı arttı çok artmadı daha. benim tahminim 5-6 haftalık gibi yine de bilmiyorum 10 u geçtiyse bi şok daha yaşarız heraldeHayırlısı olsun senin için gebelik haftası ilerlemiş olabilir, ben öğrendiğim zaman 13 haftalıktı![]()