Sizce kaç haftalık olabilir

5BA2728E-8841-4856-B67C-ED3D563BFB5A.webp
5BA2728E-8841-4856-B67C-ED3D563BFB5A.webp

İdrar testiyle anlaşılmaz. Son adet tarihinizden bulabilirsiniz.
Çok değişik bir durum içerisindeyim son adet tarihim Mayıs 2021 oğluma hamile kalmadan önce son adet tarihim. Oğlum şuan 1 yaşında emzirme dönemindeyken daha adet görmeden hamile kaldım sanırm yarın randevum.. baya sürpriz oldu karmasık duygular içerisindeyim

Çok değişik bir durum içerisindeyim son adet tarihim Mayıs 2021 oğluma hamile kalmadan önce son adet tarihim. Oğlum şuan 1 yaşında emzirme dönemindeyken daha adet görmeden hamile kaldım sanırm yarın randevum.. baya sürpriz oldu karmasık duygular içerisindeyim
2021 mi😱

Yani nerdeyse iki sene hiç adet olmadınızmı
Şimdi şöyle Mayıs 2021 son adet tarihim Haziran da hamile kaldım ve Şubat 2022 de hamile kaldım oğlum 1 yaşına girdi geçen ay ve ben hamile kaldım henüz doğum sonrası ilk adetimi görmemişken ve emzirme dönemindeyken

Şimdi şöyle Mayıs 2021 son adet tarihim Haziran da hamile kaldım ve Şubat 2022 de hamile kaldım oğlum 1 yaşına girdi geçen ay ve ben hamile kaldım henüz doğum sonrası ilk adetimi görmemişken ve emzirme dönemindeyken
Ha o zaman oğlun şubat 2022 doğdu, doğumdan sonra hiç adet görmedin ve yine hamile olduğunu öğrendin, doğru anlamışmıyım

Bende ilk gebeliğimde 6 ay adet görmeden hamile kalmıştım olabiliyor, ama bende polikistik vardı.Olabiliyor
Oğlum çok küçük olduğu için ikisini birlikte nasıl büyüteceğim bilmiyorum çok fazla endişelerim var hamilelik nasıl geçecek 1 yaşında oğlumla.. onu ilgisiz bırakmaktan çok korkuyorum ikisini birlikte büyütmek zor olacak

Oğlum çok küçük olduğu için ikisini birlikte nasıl büyüteceğim bilmiyorum çok fazla endişelerim var hamilelik nasıl geçecek 1 yaşında oğlumla.. onu ilgisiz bırakmaktan çok korkuyorum ikisini birlikte büyütmek zor olacak
O düşünceyi çıkar aklından görbak beraber arkadaş gibi büyüyecekler sıkıntı yapma. Haliyle zorlukları olurma tatlı zorluklar diyim sana.

Zaten ikinci bir bebek planınız varsa planınızı erkene almış oldunuz yorucu olacaktır ama artılarıda olacaktır bende oğlum 9 aylıkken ikinciye hamile kaldım isteyerek yolunu bulacak bir şekilde herşey. Sağlıkla gelsin inşallah

Hayırlısı olsun senin için gebelik haftası ilerlemiş olabilir, ben öğrendiğim zaman 13 haftalıktı😂😂
Ooo baya geçmiş sizin ben ilk hamileliğimde ağır mide bulantsı yaşadığım için çok geçtiğini sanmıyorum 1 haftadır bulantı arttı çok artmadı daha. benim tahminim 5-6 haftalık gibi yine de bilmiyorum 10 u geçtiyse bi şok daha yaşarız heralde

Back
X