Merhaba kızlar,
Benim çok yakın bir kiz arkadaşım var. Gecen sene tesadufi bir sekilde bir arkadasimla tanistilar ve arkadasim cocuktan cok hoslandi. Cocugu sosyal medyadan ekledi konusup biraz ilgisini belli etti bir yerlere davet etti. Bunlar bir kere bulustular ama olmadi. Bulusma oncesi ben arkadasimi uyarmistim, eski sevgilisini hala seviyor sanirim agzindan dusmuyir diye.
Bir zaman sonra eski sevgilisi , erkek olan arkadasim ve ben is toplantilari dolayısıyla aynı ortamda bulunduk. Kızla tanismis oldum.
Kizin sevgilisi var ama arkadasimada habire zarf atan biri yani oyle duzgun karakterli biri degil. Ama ayni ortamda olunca sohbet muhabbet guzel geciyor.
Gecen hafta sirket yemegi vardi biz hepimiz gittik bende instagrama bu kizlada bir resim attim. Diğer arkadaşımda resimi gorunce bir kac laf soktu ve konusmadi benimle daha.
Bende bisey yazmadim cok cocukca geldi davranisi. Sizce benim hatali oldugum birsey var mi burada?
Yani bir kere bulustular diye , erkek olan arkadasimin eski sevgilisi ile resim atmis olmam cok mu abes.
Nasil bir tepki vermeliyim sizce?