Sizce kim haklı

Haksızsın hem de sonuna kadar.
Allaşkına uzayda mı yaşıyorsunuz
Okula giden askere giden insana harçlık verilir.
Askere giden adama kutlama hep yapılır
Yani bunu nasıl bilmezsiniz :)

Ayrıca kutlamaları siz yapmıyorsunuz eşininziin ailesi düşünmüş yeğenleri için kutlama yapıyor.

Siz de düşünseydiniz yapsaydınız kardeşiniz için.

Çok haksizsiniz siz vermek istemiş eşiniz de engel olmuş olsa amenna
Şu durumda yaptığınız şey kendi elinizle huzurunuzu bozmak
Çok seviliyorum sonuna kadar da sevilecegim davranışı bu
Sevilince narsiste dönüşüyor bazı insanlar
Tepkilerinizi kontrol edin derim
Erkek soğursa geri dönmüyor ne gerek var

Çok haksizsiniz siz vermek istemiş eşiniz de engel olmuş olsa amenna
Şu durumda yaptığınız şey kendi elinizle huzurunuzu bozmak
Çok seviliyorum sonuna kadar da sevilecegim davranışı bu
Sevilince narsiste dönüşüyor bazı insanlar
Tepkilerinizi kontrol edin derim
Erkek soğursa geri dönmüyor ne gerek var
kkda kocalara kiziyoruz ama o kadar cok bu kadin gibi kavga cikarmaya, eskiyi - kok aileyi acip huzur kacirmaya merakli kadin konusu okuyorum ki adamlara da yazik yani.
sirf evlenmis olmak icin evlenen cocuk yetişkinler resmen.
sonra gel de bu evlilikten hayir bekle
yarin baska konu acsa kocam benimle konusmuyor, benden sogudu falan adama kizacagiz 😅 ama su davranistan kim soğumaz?

Haksızsınız
Kardeşiniz askere gitti geldi,yeniçeri değilse tabii
Hala daha neyin davası bu? Artı kardeş sizin,para verilecekse bunu bilmek zorunda olan sizsiniz,eşiniz değil. Allah çevrenize sabır versin,çok zor insansınız belli ki

Kendi eksikliklerinizi bir başkasına yüklenerek gideremezsiniz. Siz bilmiyordunuz diyelim (ki bilmeye gerek yok) kardeşinizi arayıp "hadi Allah'a emanet ol, al bu da cep harçlığı lazım olur" demek için ne olmasını bekliyorsunuz? İlla adet, gelenek mi olmalıydı?

Eşimle tartıştım sebebi askerlik yurtdışında yaşıyorum kardeşim iki yıl önce askere gitti burda askerliğini yaptı askere gidenlere harçlık falan verirlermiş bilmiyordum ben bisey yapmadım kardeşim için esimde beni uyarmadı söylemedi aradan 1 yıl geçti arkadaşının oglu askere gidiyor ona harçlık verdi bende dedim kardeşim de ben böyle bir şey yapmadım niye söylemedin diye ne bileyim aklıma gelmedi falan filan dedi şimdide ablasının oğlu gidiyor bana dediki kutlama yapıyor mus beni cagırdı gidelim mi bende işten çıkmıştım sen git ben yorgunum dedim sonra hafta sonu gidelim dedi bende kardeşime yapmadığımı başkasına da yapmam beni anla dedim sen git dedim oda sürat yaptım soğuk davrandı bende yanına yaklaşıyorum seviyorum falan bu hala tripli telefonunu elinden bırakmadı bende gittim yanından yarım saat sonra baktım hala telefon oynuyor dedi ne senin derdin niye soguk davranıyorsun ailen söz konusu olunca beni hiçe sayıyorsun Buda yok abarttıyon falan sözümü hiç dinlemiyorsun falan dedi konuşurken sinirlendim ne dedinde yapmadım buzamana kadar diye zorlamı gitmek istemiyorum dedim oda he sen haklısın dedi başından saldı bende Allah belanı versin çık git odamdan diye yastığı yere fırlattım sonra konuşmaya çabaladı git telefonunla oyna dedim şimdi ilk defa ayrı yatıyorum sizce benmi haksızım bundan sonra nasıl davranmam gerekiyor
2 yılın saçma kini.

Kardeşinize yapmayan eşiniz değil sizsiniz, sizi uyarmak zorunda değil belki de bilerek vermediğinizi düşündü
sizin neyi bilip bilmediğinizi takip mi edecek ömür boyu? duyduğum en saçma şeylerden biri yaptığınız, haksızsınız.

Evet haksizsiniz yani adettir bu ama illa zaruri degil aklima gelmemis olabilir sizin bileceginizi dusunup siz soylemeyince kendide dememis olabilir herseyden ote 2 yil olmus ohooi

Iyide kardesinize harclik vermek adetse kendi ailenizden gormussunuzdur zaten verirdiniz. Ailenizde hatirlatmadi mi? Demekki sizde yok boyle bir adet. Ustunden okadar zaman gecmis simdi yuze vurup, tartisma cikartmak neden? Cok sacma bir tartisma olmus. Hele ablanin oglunun sucu ne, tavir alip gitmek istememeler falan. Garip

Valla ben herkesin aksine seni haklı buldum. Bildiği bir adet konusunda ses çııkarmamış, ayıp etmiş. Karı koca arasında sen ben olmaz. Kaldı ki askere giden çocuk senin kendi kardeşin. Sen yapsaydın diye bir karşılık sözkonusu olamaz yani. Ben olsam uzatmam ama eşimin ailesine karşı eşime bilmediği bir adeti de hatırlatmam, düşünsün yapsın madem

kkda kocalara kiziyoruz ama o kadar cok bu kadin gibi kavga cikarmaya, eskiyi - kok aileyi acip huzur kacirmaya merakli kadin konusu okuyorum ki adamlara da yazik yani.
sirf evlenmis olmak icin evlenen cocuk yetişkinler resmen.
sonra gel de bu evlilikten hayir bekle
yarin baska konu acsa kocam benimle konusmuyor, benden sogudu falan adama kizacagiz 😅 ama su davranistan kim soğumaz?
Aynen öyle bazen bakıyorum karı koca gencecikler avm de plajda çarşıda vs vs o kadar çok görüyorum ki adam normal ortama entegre işte bakıyor gülüyor eşiyle konuşuyor vs kadında bir surat Allahim böyle artık kaşının arası iz olmuş catilmaktan yemin ediyorum o kadar ki surat asik hani dersen ki belki az evvel o adam bir şey demiştir yapmıştır o kadının canını sıkmıştir vs de ama yani bu gördüğüm bir değil iki değil yemin ederim ortalamaya vursan yüzde 70 derim çok rahatlıkla
Yahu genceciksin eşin yanında bak çıkmışsın geziyorsunuz yani ne olabilir o yüzün misal niye satıcıya gülüyor marketciye gülüyor garsona gülüyor da kocana gülmüyor hayır diğerlerine de gül o ayrı nezaket çok güzel bir şey amenna ama yani böyle böyle uzaklaşıyor adamlar
geçen birinden bahsedildi çok şaşırdım Adam normalde mesaisi 17.00 de bitiyor 17.30 da evin kapısında ama 2 saat aşağıda arabada tek basina oturuyor o kadar üzüldüm ki soranlara diyormuş ki kendimi hazirliyorm eve gideceğim asik surat göreceğim kim bilir neler duyacağım önce keyfimi getiriyorum sevdiğim müzikleri dinliyorum vs vs her neyse işte gerçekten duyduğumda ben o gence üzüldüm
İşte şimdi konu sahibinin kocası da bunu yapsa millet suçlar ama bilmez ki hiç suçu etkisi olmayan bir konuda kadın kavga çıkarıp burnundan getiriyor
Bilmiyorum umarım doğru anlaşılmıştır demek istediğim gerçekten bazı kadınlar sırf nasılda seviliyorum derdine olmayacak şeyler yapıyor oysa sevgi bitebilen bir şeydir keske bunu anlasalar

Back
X