Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kkda kocalara kiziyoruz ama o kadar cok bu kadin gibi kavga cikarmaya, eskiyi - kok aileyi acip huzur kacirmaya merakli kadin konusu okuyorum ki adamlara da yazik yani.Çok haksizsiniz siz vermek istemiş eşiniz de engel olmuş olsa amenna
Şu durumda yaptığınız şey kendi elinizle huzurunuzu bozmak
Çok seviliyorum sonuna kadar da sevilecegim davranışı bu
Sevilince narsiste dönüşüyor bazı insanlar
Tepkilerinizi kontrol edin derim
Erkek soğursa geri dönmüyor ne gerek var
2 yılın saçma kini.Eşimle tartıştım sebebi askerlik yurtdışında yaşıyorum kardeşim iki yıl önce askere gitti burda askerliğini yaptı askere gidenlere harçlık falan verirlermiş bilmiyordum ben bisey yapmadım kardeşim için esimde beni uyarmadı söylemedi aradan 1 yıl geçti arkadaşının oglu askere gidiyor ona harçlık verdi bende dedim kardeşim de ben böyle bir şey yapmadım niye söylemedin diye ne bileyim aklıma gelmedi falan filan dedi şimdide ablasının oğlu gidiyor bana dediki kutlama yapıyor mus beni cagırdı gidelim mi bende işten çıkmıştım sen git ben yorgunum dedim sonra hafta sonu gidelim dedi bende kardeşime yapmadığımı başkasına da yapmam beni anla dedim sen git dedim oda sürat yaptım soğuk davrandı bende yanına yaklaşıyorum seviyorum falan bu hala tripli telefonunu elinden bırakmadı bende gittim yanından yarım saat sonra baktım hala telefon oynuyor dedi ne senin derdin niye soguk davranıyorsun ailen söz konusu olunca beni hiçe sayıyorsun Buda yok abarttıyon falan sözümü hiç dinlemiyorsun falan dedi konuşurken sinirlendim ne dedinde yapmadım buzamana kadar diye zorlamı gitmek istemiyorum dedim oda he sen haklısın dedi başından saldı bende Allah belanı versin çık git odamdan diye yastığı yere fırlattım sonra konuşmaya çabaladı git telefonunla oyna dedim şimdi ilk defa ayrı yatıyorum sizce benmi haksızım bundan sonra nasıl davranmam gerekiyor
Aynen öyle bazen bakıyorum karı koca gencecikler avm de plajda çarşıda vs vs o kadar çok görüyorum ki adam normal ortama entegre işte bakıyor gülüyor eşiyle konuşuyor vs kadında bir surat Allahim böyle artık kaşının arası iz olmuş catilmaktan yemin ediyorum o kadar ki surat asik hani dersen ki belki az evvel o adam bir şey demiştir yapmıştır o kadının canını sıkmıştir vs de ama yani bu gördüğüm bir değil iki değil yemin ederim ortalamaya vursan yüzde 70 derim çok rahatlıklakkda kocalara kiziyoruz ama o kadar cok bu kadin gibi kavga cikarmaya, eskiyi - kok aileyi acip huzur kacirmaya merakli kadin konusu okuyorum ki adamlara da yazik yani.
sirf evlenmis olmak icin evlenen cocuk yetişkinler resmen.
sonra gel de bu evlilikten hayir bekle
yarin baska konu acsa kocam benimle konusmuyor, benden sogudu falan adama kizacagizama su davranistan kim soğumaz?