merhaba kizlar , size bi$ey dani$mak istiyorum ..
ben yurt di$inda ya$iyorum,yaza izine gelliyoruz in$allah .. e$imin aylesi bursada ya$iyor, dogup buyudugu $ehir farkli 10 saat uzak bursaya ,orada hala amca kuzenleri falan var
benim dogup buyudugum $ehirse 3 saat uzaklikda bursaya , benimde ayni derece akrabalar var birde annemin mezari var ..
e$im memleketine gitmek istiyor ,bence çok uzak iki kuçuk çocuk yazin en sicakdan kavrulmu$ gunlerinde yollara du$mek istemiyorum $ahsen , e$imede dedim bunu boyle bi $ansin yok dedi,senin memleketinede gidemezsin o zaman diyor .. dogup buyudugu yeri gorecekmi$ mi$, 20 sene once çikmi$ o koyden memleket sevdasi du$tu adama bu ya$ta ..
benim bi halam var ,oglum 4 aydir benim yanima gelmiyor karisi istemiyor diye , sende kadin ol kocana sozunu dinlet diyor bu konuda , gitme iki kuçuk çocukla o yolu o sicakda diyor ...millet kocasini parmaginda oynatiyor diyor ... bu i$i bi ben beceremiyorum galiba :44:
ben bu i$in içinden çikamadim, e$ime kafa tutsammi yoksa gitsemmi onunla o kadar yolu ..
i$ inada binerse nolur onuda bilmiyorum, izinimin zehir olacagi kesin
halam haklimi , kadin olunca mi soz dinletilir kocaya
eger oyleyse ben neyim o zaman ? :26:
parmağında oynatmak nedir ya boşversene arkadasım . adama sorsan karısından illalah ediyordur. adaın karsına sewgisi deil sadece korkusu vardır. sen boşver eşinle git ne olcak.. adam görüversin. ama sende kendi memlktne gidemessin ozaman demeside yanlış eşnin