sizce kim hakli ?

merhaba kizlar , size bi$ey dani$mak istiyorum ..
ben yurt di$inda ya$iyorum,yaza izine gelliyoruz in$allah .. e$imin aylesi bursada ya$iyor, dogup buyudugu $ehir farkli 10 saat uzak bursaya ,orada hala amca kuzenleri falan var
benim dogup buyudugum $ehirse 3 saat uzaklikda bursaya , benimde ayni derece akrabalar var birde annemin mezari var ..
e$im memleketine gitmek istiyor ,bence çok uzak iki kuçuk çocuk yazin en sicakdan kavrulmu$ gunlerinde yollara du$mek istemiyorum $ahsen , e$imede dedim bunu boyle bi $ansin yok dedi,senin memleketinede gidemezsin o zaman diyor .. dogup buyudugu yeri gorecekmi$ mi$, 20 sene once çikmi$ o koyden memleket sevdasi du$tu adama bu ya$ta ..

benim bi halam var ,oglum 4 aydir benim yanima gelmiyor karisi istemiyor diye , sende kadin ol kocana sozunu dinlet diyor bu konuda , gitme iki kuçuk çocukla o yolu o sicakda diyor ...millet kocasini parmaginda oynatiyor diyor ... bu i$i bi ben beceremiyorum galiba :44:

ben bu i$in içinden çikamadim, e$ime kafa tutsammi yoksa gitsemmi onunla o kadar yolu ..
i$ inada binerse nolur onuda bilmiyorum, izinimin zehir olacagi kesin :(

halam haklimi , kadin olunca mi soz dinletilir kocaya
eger oyleyse ben neyim o zaman ? :26:

parmağında oynatmak nedir ya boşversene arkadasım . adama sorsan karısından illalah ediyordur. adaın karsına sewgisi deil sadece korkusu vardır. sen boşver eşinle git ne olcak.. adam görüversin. ama sende kendi memlktne gidemessin ozaman demeside yanlış eşnin

parmağında oynatmak nedir ya boşversene arkadasım . adama sorsan karısından illalah ediyordur. adaın karsına sewgisi deil sadece korkusu vardır. sen boşver eşinle git ne olcak.. adam görüversin. ama sende kendi memlktne gidemessin ozaman demeside yanlış eşnin

iyidir ho$turda sinirlenince sapitir biraz benimki
hatat evdende çikamazsin , babam gilde oturup gelirsin butun izin boyuncada dedi :(

Kadın yeri geldimi söz geçirmeli evet ama burada yanlış yönlendirilmişsiniz.
Eşiniz paso her fırsatta gitmek istese anlarım, karşı durun derim ama yılda bir tabi ki ailesini görecek, sizin anneniz yaşıyor olsa sizde isterdiniz.
Aynı yerde olsanız hergün ziyaret edecek olsanız evet sözünüzü geçirin, aynı şey değil ama burada söz geçirilecek bir durum yok, çok yanlış bir düşünce

valla aynen boyle dedi, kadin olun biraz kocaniza sozun geçsin dedi , bende du$unuyorum oyle kadin olmak nedir diye ..
halamin oglaanlar boyle de bizim sulalede kizlarin hiçbiri onun gelin gibi deil $ansa bak :27:,
hepsinin hincini benden çikardi yani sevgili halacigim, gun gormu$ geçirmi$ kadin bi bildigi vardir diyordum ama bilmedigi her insan karakterinin degi$ik oldugu galiba ..

e$imin iki senedir aklinda
kar$iliginda bi$eyler daha istemem lazim oraya gitmek için :))
bi$eyler dedigim gezme adina yani:27:

Taktik uyguladığınızı farkettirmeyin eşinize çok çirkin olur ve sende gidemezsin sözünü tamamiyle haketmiş olursunuz..

Kadın yeri geldimi söz geçirmeli evet ama burada yanlış yönlendirilmişsiniz.
Eşiniz paso her fırsatta gitmek istese anlarım, karşı durun derim ama yılda bir tabi ki ailesini görecek, sizin anneniz yaşıyor olsa sizde isterdiniz.
Aynı yerde olsanız hergün ziyaret edecek olsanız evet sözünüzü geçirin, aynı şey değil ama burada söz geçirilecek bir durum yok, çok yanlış bir düşünce

yok arkada$im anne babasi ya$amiyor memleketinde .. anne babanin yanina gitmemek olmaz, o gitmem dese ben gidelim derim oyle durumda ..ben annemin mezari var diye bile giderim sirf koyume herkesde gitmeli
ama ilk mesajimda dedim ya, memletinde hala amca çocugu vs akrabalar var sadece .. 1. derece akrabalari bursada bizde onlarin yanina gidiyoruz zaten kendi evimiz yok Tr de ..

Taktik uyguladığınızı farkettirmeyin eşinize çok çirkin olur ve sende gidemezsin sözünü tamamiyle haketmiş olursunuz..

kabul ediyor gitmek istedigim yerleri
ama sonra du$unuyor , sen bana tr turunu yaptiracan diyor:1:
kv gelirsede bi$ey olmazmi$ , koye birkairmi$iz onu
bana yol ustunde olan kapadokya, Konya mevlana ve diger gezlz yerleri için soz vermi$ti
kv olunca ben oralarda napicammmm :47:

Son düzenleme:
pparmakta oynatmak nedır yaa arkadasım eşlerımızden bahsedıyoruz,bence o parmakta oynayan erkeklerde hıc hos deıl erkek erkeklıgnı bılecek.halayı boşver evınde bı sorun olsa halanmı uzulucek.elalem anca konuşmayı bılır..
gıt eşinle ıstedıgı yere degışık yerler gormuş olurusn hem nolcak ben olsam gıderdım yanı :)

tren geçti diyorsun :) halam hakli o zaman :26:

gun sayisini 1 hafta diyor ama ona buna izin vermem
elin evinde 1 hafta napicaz, hala oglu o kdr da yakin deil .. misafirin az kalani makbulmu$ :1:

iş işten geçmiş denilebilir :D
ya da senin eşin zaten öyleydi yani yapacak bir şey yoktu.
yine de taviz vermemeye çalış
orta yolu bulsun yani

Back
X