1 değil 2 Karadeniz türküsü öğretin, bir daha babası aradığında telefonda babasına söylesin.
Hayret birşey ya, yaşadığı ve büyüdüğü kültürden etkilenecektir çocuk tabi ki. Babası çok kendi kültürünü öğretmek istiyorsa, gelsin alsın çocuğunu anlatsın, gezdirsin, göstersin. Bu babanın kökeni neresiyse çocukta oralı inancına da ayrıca deli oluyorum. İşin tuhafı, çoğu erkek köküm şurası der ama, daha 1 kere gidipte görmüşlüğü yoktur.
Çocuğuyla zaman geçirip kendi kültürünü de tanitsin o zmn hem ilgilenme hemde ayar çek ne güzel ya
Sevgili hanimlar dun gece fena cnm sıkıldı.oglumun okulunda performans gorevi olarak herkes kendi yoresine uygun bir sarki ezberleyip gelsin demis ben karadenizliyim ayrildigim esim dogulu.
Bende ogluma bir karadeniz sarkisi ezberlettim bu arada 2 yasindan beri ayriyiz babasiyla suan 10 yasinda ve kendi kulturumuze gore yetistirdik dogal olarak hersene memlekete gitme olsun yemekleri yasantisi olsun bunlari neden anlatiyorum....tamda dun aksam karadeniz sarkusini ezberletirken oglumun babasi aradi..
Bende dedim ki sarki ezberletiyirum falan.sonra vay efendim neden karadeniz sarkisi ezberletiyormusum onun geni omuymus sen niye yanlus yonlendiriyon.dedimki onun annesi karadenizli kimin yanindaysa kulturude o dedim ve boyle gıcık bir konusma gecti.
Simdi sormak istiyorum k.k hanımları.sizce hangi kulturde yetistigimi onemli yoksa kütükmü.
Yani anlamiyorum kendisinin bile gitmedigi yer icin benimle tartisabiliyor....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hak veriyorum sana.bende senin gibi dusunuyorum.
Kendisi bir keren gitmistir hayati boyunca ama artistlik yapmaya gelince genetigi bizim orali diyor.
Ee diyorum bende karadenizliyim kırma olsun o zaman.
Tamamen ego.
Aslina bakarsaniz sagda solda ogluma naber kürdo diyolar deli oluyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?