- 21 Eylül 2016
- 270
- 138
- 23
- Konu Sahibi denizdeniz06
sonucum 3 gün önce 7.26 idi.Doktor yüzde seksen gebesin dedi folik asit yazdı ama benim bugün biraz kan geldi ve sonuç 5.76.SiZce kimyasal mı bu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır ben sonucu görünce sinirlenip çıktımdoktra soylednmı pekı bsey dedımı
Siz hamile degilmiydiniz konu acmistiniz kan tahlili yaptirmistiniz degerlerinizmi dustusonucum 3 gün önce 7.26 idi.Doktor yüzde seksen gebesin dedi folik asit yazdı ama benim bugün biraz kan geldi ve sonuç 5.76.SiZce kimyasal mı bu?
keske anlatsaydn ya durumu doktraHayır ben sonucu görünce sinirlenip çıktım
Doktora göre öyleydi ama bugün azcık kan geldi bende kan vereyim dedim değer buSiz hamile degilmiydiniz konu acmistiniz kan tahlili yaptirmistiniz degerlerinizmi dustu
Ne bileyim beynimden vurulmuşa döndüm çok hayal kırıklığı yaşadımkeske anlatsaydn ya durumu doktra
Hayırlısı olsun üzülmeyinDoktora göre öyleydi ama bugün azcık kan geldi bende kan vereyim dedim değer busanırım kimyasal
İster istemez üzülüyorum bi yandanda geç döllenmemidir acaba diyorum beklesem mi biraz daha diyorum düşse bi anda düşmezmiydi bu değerHayırlısı olsun üzülmeyin
2 gün sonra testi tekrarlayın derim güvenilir bi yerde.İster istemez üzülüyorum bi yandanda geç döllenmemidir acaba diyorum beklesem mi biraz daha diyorum düşse bi anda düşmezmiydi bu değer
İster istemez üzülüyorum bi yandanda geç döllenmemidir acaba diyorum beklesem mi biraz daha diyorum düşse bi anda düşmezmiydi bu değer
3 günde daha çok düşerdi diye ümitlendim ama ne biliyim kendimi avutuyorum biliyorumCanim gec dollenme olsa deger cok dusuk cikar ama yine de 2 gunde bir 2ye katlanir.
Eger degerde dusus varsa bir sorun var demektir.
3 günde daha çok düşerdi diye ümitlendim ama ne biliyim kendimi avutuyorum biliyorumeşime nasıl söylesem diye hayaller kurarken hale bak
canım adetim bugün bitti tekrar kan verdim düşmüş mü bitti mi diye 21.21 geldi sonuç çok korkmaya başladım artık biliyo musunYok canım aynı bile kalsa değer bir sorun olduğunu gösterir.
Her 2 günde bir %60 ve üzeri artış olması gerekir.
canım adetim bugün bitti tekrar kan verdim düşmüş mü bitti mi diye 21.21 geldi sonuç çok korkmaya başladım artık biliyo musun
evet aynı labaratuvarda doktor çok yoğundu değeri gösteremedim cuma günü randevu aldım ama ağladım sinirimden değerin düşmesi gerekmez mi kimyasal ise.ve adet gördüm söylemiştim sana çok aklım karışık kesin dış gebelik buNasıl yani? Aynı laboratuvarda mı?
evet aynı labaratuvarda doktor çok yoğundu değeri gösteremedim cuma günü randevu aldım ama ağladım sinirimden değerin düşmesi gerekmez mi kimyasal ise.ve adet gördüm söylemiştim sana çok aklım karışık kesin dış gebelik bu
yok canım normal olarak adet oldum ve bitti dün sancım falan olmadı hiçCanım en iyi yorumu dr yapar ama bir düşüp bir çıkması bana da dış gebeliği düşündürdü.
Ama kanama ne alaka ki? Sancın falan var mı?