Sizce kimyasal gebelik mi? :((

denizdeniz06

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2016
270
138
23
Ben 3 gün üst üste kan verdim adetim geçmeden..Değerler 5.74 6.52. Şimdide 7.29 gelmiş ama bi damla kan geldi ? Sizce kimyasal gebelik mi yaşıyorum

Ben 3 gün üst üste kan verdim adetim geçmeden..Değerler 5.74 6.52. Şimdide 7.29 gelmiş ama bi damla kan geldi ? Sizce kimyasal gebelik mi yaşıyorum
Eger kanamanin devami gelmezse yerlesme kanmasi olabilir

kan mı geldi devam ediyorsa hemen doktora gitmelisiniz

normalde en azindan 1.5 katı artış göstermesi gerekiyordu bi iki gun sonra tekrarlasana üst üste degil.ilerleyen zamanlar gösterir durumu.sonuçları dr degerlendirmedi mi? Ben bi kimyasal geçirdim ama onda degerm 216 ydi 2 gün sonra kanama gerçekleşti degerm düşüşe geçti.

Merhaba arkadaşlar. Bir haftadır büyük bir stres içindeyim. Adet gecikmesi yaşadıktan 3 gün sora beta hcg baktırdım 15,9 du. Bundan iki gün sonrada kanamam başladı normal regl kanaması. Bugünse beta hcg 63,8 çıktı. Doktor kimyasal gebelik gibi diyor fakat net birşey söyleyende yok. Kanamamda devam ediyor. Bu durumu yaşamış olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…