sizce kimyasal gebelik miyidi?

bhtsz

GEL BEBİŞİM GELLL....
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2010
86
16
88
İstanbul
slm bu ay adetim 3 gün gecikti sonrada bir adet gordm ki sormayın parca parca pırtı pırtı bide normalde 4 gn sürer 7 gün sürüdü bide cok kanama oldu sizce kimyasal gebelkmiydi

slm bu ay adetim 3 gün gecikti sonrada bir adet gordm ki sormayın parca parca pırtı pırtı bide normalde 4 gn sürer 7 gün sürüdü bide cok kanama oldu sizce kimyasal gebelkmiydi[/QUObazen öyle olabiliyor..parçalarda pıhtılaşmış kan..bende de öyle olmuştu ve doktorum onun hamilelik değil geçiken addetten dolayı olduğunu söylemişti

şu anda aynen senin durumundayım arkadaşım ve kimyasal gebelik düşüğü yaşıyorum..bhcg değerim giderek düştü ve uzun süren ama az az gelen bir kanama başladı..:49:

ben kimyasal hamileliği sadece bir ay arayla iki kere yaşadım. ama sol kasığımda çok ağrı oluyodu.doktoruma göre yumurtalığım halileliğin kimyasal olduğunu bildiği için sinyal veriyodu. şmdi ise korunma verdi.ama bir çocuğum olmıyacak diye çok korkuyorum .eşim sağ olsun içimi çok rahatlatıo ama ben sanırım bi gün hamile kalsam bile hep bu korku içimdeyken hamile olduğuma bile inanmicam belkide... mutluluğumun bir kere daha içimde kalmasını istemiyorum.RABBİM kimseye yaşatmasın umarım . böyle olupta şuan kucağında bebişi olanlardan bişeyler duymak ben rahatlatacak.:2:

Back
X