Sizce kurtuluşum var mı? :)

desperategirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2012
78
10
98
İstanbul
yeni bir işe girdim yaklaşık 1ay oldu.yaşım 26...orda çalışan biri var gayet ciddi ama bir o kadarda iyi ve içten.ondan gittikçe hoşlanmaya başladım ama daha doğru dürüst tanımıyorum bile yaşını,sevgilisi olup olmadığını bile bilmiyorum.çok değişik bir duygu bu hiçbir şey anlamadan gelişti duygularım kendime engel olamıyorum.daha önce nişan attım çok hayalkırıklığı yaşadım şimdide karşılıksız seversem içten içe diye çok korkuyorum.onu düşünmeden duramıyorum,hep aklım onda...sizce ne yapmam gerekir?

ne güzel yeni bi başlangıç yapacaksın. hoşlandığının birinin karşına çıkması çok güzel. bence olcek bu iş

:) ne güzel yazmışsın öyle olucak bu iş diye :) içim bi hoş oldu ahhhh keşke keşke,dünyalar benim olur ama daha kimdir nedir bilmiyorum ve en önemlisi sevdiği var mı onu da bilmiyorum bu beni umutsuzluğa itiyo zaten.ya ben onu tanıyana kadar içten içe seversem sonra da hayatında biri olduğunu öğrenirsem zaten kötü bir ayrılık yaşadım 6yıllık ilişkimi bitirdim birde bunda hayalkırıklığı olucak diye korkuyorum.kendime de hakim olamıyorum ki kendiliğinden gelişiyo hislerim :)

Ee şimdi sen herşeyi yazmışsın sanırım gerisi zamana kaldı inşallah en hayırlısı budur hakkında canım

inşallah herkes için hayırlı olur canım. ne bi önceki ilişkini hatırlayıp karamsarlığa kapıl nede bunun üzerine fazla hayal kur zaman gösterir herşeyi benden tavsiye :)

ama yarınlar güzel olacak de sen hep kendine :)

çok doğru söylüyorsun canım fazla hayal kurmamak gerek umarım kalbime söz geçirebilirim...

ilk olarak onun bir sevgilisi veya nişanlısı olup olmadığını ögrenmelisin bence ki hayal kırıklığına ugramaman için eger vrsa kendi kendine onun bir sahibi var ver olmayacak birşey diyerek vazgeçmelisin karşılıksız bir duyguya sakın kapılma tatlım ama eger yoksa tabi o zaman birşeyler yapman gerekiyor bir sekilde ve bence hiç utanma canm

Öncelikle hayal kırıklığına uğramamak kendinizi fazlaca kaptırmamak için bir ilişkisi olup olmadığını öğrenmeniz lazım.
Sonrada onun ilgisini bir şekilde çekmeye çalışırsınız, onunda ilgisi varsa zaten gerisi çorap söküğü gibi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…