- 5 Kasım 2024
- 227
- 16
- 13
- 25
- Konu Sahibi angelsercan
Hastane çok uzaklaşma o yüzdenNeden bı kan vermiyorsun ben catladim meraktan ayol
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hastane çok uzaklaşma o yüzdenNeden bı kan vermiyorsun ben catladim meraktan ayol
Bugün de test yaptım kan da verdim sonuç bekliyorum sözce pozitif mi 2 dakkada gölge gibi çizgi belirmeye başlamıştı ikinci çizgi kuruma çizgisi olamaz bence sizce ikinci çizgide pembelik var mıDıger aylarda attıgınız testler hep negatıflemi
Sonuclandı
Bu testler dahs belırgın ama kan yada test tekrarlayarak devam edın
Gününüz gectımı
Çizgi var gebelık varsada cok yenı dırBugün de test yaptım kan da verdim sonuç bekliyorum sözce pozitif mi 2 dakkada gölge gibi çizgi belirmeye başlamıştı ikinci çizgi kuruma çizgisi olamaz bence sizce ikinci çizgide pembelik var mı
İnşallahÇizgi var gebelık varsada cok yenı dır
Kan vermekle en ıyısını yapmişsiniz inşaallah gebelıktır
Cıktımı eonucunuzİnşallah
Negatif ben artık anlamıyorum bu testleri ya gerçektenCıktımı eonucunuz
Hormonal bı sıkıntı olabılır cunkı sızde sureklı sılık cızgı cıkıyorNegatif ben artık anlamıyorum bu testleri ya gerçekten
Ama kanda baktılar hormonumda sorun yokHormonal bı sıkıntı olabılır cunkı sızde sureklı sılık cızgı cıkıyor
Merhaba sence gebelık varmıdır gitgide koyulaştı ama çizgi ilk silik olarak 5 dk ıcınde çoktı bence kuruma çizgisi olamazProdictor mu prodoctor mı prodictor en kesin sonucu veren marka çizginizi bende gördüm pembelik varsa hamilelik vardır inşallah![]()
Sence pozitif mı bu kuruma çizgisi olamaz bence zaten hemen kuruma çizgisi olmaz benceYarında verebilrsin canım acilden bakıyorlar hemende sonuç çıkıyor e nabız varsa oradan da takip edebilrsin .varsa kesin çıkar
Sence pozitif miÖyle canım .5 haftamda bebeğin sağ follop tüpüme tutunma sonucu oldu çok zor zamanlar yaşadım 9 gün hastanede tedavi altına alındım kemoterapi iğnesi kurtaj ameliyat geçirdim sağ tupumude kaybettim tam bugün du ameliyat olalı .o günden beridir olmuyor hamilelik![]()