Sizce kuruma çizgisi mi

eylem aydemir

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2023
37
19
3
25
IMG_20230428_005922.webp

Dayanamayıp test yaptım ilk başta bişey çıkmadı ama aradan 6 7 saat geçti ve hafif bir silik çizgi gördüm ama uzun bir saat olduğu için acaba kuruma çizgisi mi diye düşündüm sizce nedir :(

Eki Görüntüle 3239722
Dayanamayıp test yaptım ilk başta bişey çıkmadı ama aradan 6 7 saat geçti ve hafif bir silik çizgi gördüm ama uzun bir saat olduğu için acaba kuruma çizgisi mi diye düşündüm sizce nedir :KK43:
Evet 10 dakikadan sonrasını dikkate almayın, bu test artımedse eğer yalancı pozitifte çıkarıyor, başka bir testle tekrarlayın

Canım merhaba adetin geciktiyse kan vermeni öneririm bu testlere artık inancım kalmadı benim bazısı yalancı pozitif bile çıkarıyor bazısı doğru gösteriyor hamilelik doğru çıkıyor bazısında testler dağılıyor anlaşılmıyor saçma sapan şeyler ve para tuzağı resmen🤦🏻‍♀️ ve hayal kırıklığı bu en kötüsü zaten .. ama bir arkadaşım vardı aman yok çıkmadı deyip çöpe atmıştı biz temizlik ederken o gidip 2 saat sonra çöpten çıkardı demek huzursuz oldu strese girdi bi baktı iki çizgi oda kuruma çizgisi sanmıştı fakat hamile olduğunu öğrendi ama kan verdi peşine inanamadık bizde ☺️ bence bu 10 dakika sonra ciddiye alma konusuda saçma testten teste fark ediyor yani emilimi algılaması bazı testlere göre daha uzun sürebiliyor yada gebelik çok yeni olunca aşırı silik çıkabiliyo faktörler çok.. 🙏🏼 inşallah vardır kuzum🌺

Canım merhaba adetin geciktiyse kan vermeni öneririm bu testlere artık inancım kalmadı benim bazısı yalancı pozitif bile çıkarıyor bazısı doğru gösteriyor hamilelik doğru çıkıyor bazısında testler dağılıyor anlaşılmıyor saçma sapan şeyler ve para tuzağı resmen🤦🏻‍♀️ ve hayal kırıklığı bu en kötüsü zaten .. ama bir arkadaşım vardı aman yok çıkmadı deyip çöpe atmıştı biz temizlik ederken o gidip 2 saat sonra çöpten çıkardı demek huzursuz oldu strese girdi bi baktı iki çizgi oda kuruma çizgisi sanmıştı fakat hamile olduğunu öğrendi ama kan verdi peşine inanamadık bizde ☺️ bence bu 10 dakika sonra ciddiye alma konusuda saçma testten teste fark ediyor yani emilimi algılaması bazı testlere göre daha uzun sürebiliyor yada gebelik çok yeni olunca aşırı silik çıkabiliyo faktörler çok.. 🙏🏼 inşallah vardır kuzum🌺
Aslında şuan gebelik düşünmüyorum spiral takılı 4 oldu doğum yapalı ama korkudan test yaptım Allah olmayanlara versin şuan için hiç Uygun değil 2 bebiş var zaten:(

Eki Görüntüle 3239722
Dayanamayıp test yaptım ilk başta bişey çıkmadı ama aradan 6 7 saat geçti ve hafif bir silik çizgi gördüm ama uzun bir saat olduğu için acaba kuruma çizgisi mi diye düşündüm sizce nedir :KK43:

Bu testler hep yanıltıyor evet hep duydum
Benim de o şekilde erken gebelik testinde pozitif kaset teste negatif geldi
Bende anlamadım ne olduğunu ama sizin kuruma çizgisi oldugu belli ama kan testinde kesin sonuc alabilirsiniz

Aslında şuan gebelik düşünmüyorum spiral takılı 4 oldu doğum yapalı ama korkudan test yaptım Allah olmayanlara versin şuan için hiç Uygun değil 2 bebiş var zaten:KK43:
Ya öylemi canım 4 ay mı oldu ? Orayı tam anlamadım 🤭 ah ahhh bana dua et ozaman bitane olsun bari🥹 Allah gönlüne göre versin canım herşeyde hayır vardır .. bence kan ver spiral takılıymış senin sağlığin için önden araştırman daha iyi olacaktır birinde daha duymuştum spiral takılı kadın 1 aylık hamile 🤦🏻‍♀️ endişelendirmek için demiyorum sadece bütün korunma tedbirleri yüzde yüz korumuyor maalesef

Ya öylemi canım 4 ay mı oldu ? Orayı tam anlamadım 🤭 ah ahhh bana dua et ozaman bitane olsun bari🥹 Allah gönlüne göre versin canım herşeyde hayır vardır .. bence kan ver spiral takılıymış senin sağlığin için önden araştırman daha iyi olacaktır birinde daha duymuştum spiral takılı kadın 1 aylık hamile 🤦🏻‍♀️ endişelendirmek için demiyorum sadece bütün korunma tedbirleri yüzde yüz korumuyor maalesef
Rabbim sana da nasip etsin inşallah hem spiral hem prezervatif kullanıyoruz ama geçen prezervatifte küçük bir kaza oldu o yüzden yaptım testi ama yinede korkuyorum iki bebeğim peş peşe olunca :(

Rabbim sana da nasip etsin inşallah hem spiral hem prezervatif kullanıyoruz ama geçen prezervatifte küçük bir kaza oldu o yüzden yaptım testi ama yinede korkuyorum iki bebeğim peş peşe olunca :KK43:
İnşallah amin canım🙏🏼 .. aslında ikinizde korunuyorsunuz ama kaza konusu kafa karıştırıcı tabi kan verdin mi acaba ordan öğrenirsin direk hiç testlerle heyecanlandırma kendini 🫣

Kızlar 12 yıllık evliyim 10 yaşında oğlum var baya zor hamile kalmıştım ama kaset testlerden o zmnlar çok yapmıştım tek çizgi çıkardı en son silik çıktığında hamile olduğumu öğrenmiştim şimdi adetlerim düzensiz uzun zamandır çocuğumuz olmuyor pcosum sadece kilo vermem gerektiğini söylüyor doktorlar bu hafta 3 defa kaset test yaptım daha önce yaşamadığım şeyleri yaşıyorum bu kuruma çizgisi yeni moda olmuş heralde yada eskiden kurumuyolardı demekki 😀 neyse testimi atıcam size bi bakın bakalım buda onlardanmı siz uzman olmuşsunuz maşallah ona göre kan vericem

Eklentiler

• IMG_20230517_190358.webp
    IMG_20230517_190358.webp
    67,6 KB · Görüntüleme: 200
Back
X