benim erkek arkadasımda öyle..sinirlendi mı gözü hiç bir şey görmez..o an babasını bile tanımaz :)) alıştım artık..çok fazla üstüne gitmiyorum,bı süre aramyorum..snr sankilesiyor o zaman knusuyoruz..
ilk baslarda çok üzülüyordum bu halne alisamamistim..ama tek kötü huyu bu..derler ya ya bu deveyi gidersin ya da bu diyardan gidersin..ben gitmemeyi tercih ettim :)) tek kusuru bu,onu da olabildiğince görmezden gelmeye çalışıyorum,alttan almaya çalışıyorum..sabır isteyen bir şey ama napiyim seviyorum :)) onun o durumunu değiştirmeye çok çalıştım ama huy bu kolay değil..o yüzden artık kabullendim..sen de seviyorsan kabullenmeye çalış..tek kusuru bu olsun..
canım uzak dur gerçekten
Gülüm benim nisanlimda bu anlattiklarinin tipatip aynisi..
Bazen kirici olabiliyorlar evet. Kirildigimi söylüyorum ben, ve gercekten kirdiysa özür diler.
Ama herzaman sinirlendiginde kirilmam, ozamanda hic birsey olmamis gibi konusur daha sonra.
Yapabilecegin tek sey, sinirliyken fazla üstüne gitmemen.
Nisanlim bu huyunu sevmedigini söylüyor sakinken. Ama degistiremiyorum diyor, gözüm hic birseyi görmüyor, ama bende memnun degilim diyor bu huyumdan.
Belki yas ilerledikce degisirler canim. Bu türlerden cok yani, tek seninki degil
bayan1903
daha önce de bu içerikli konu açmıştın
bu durum değişmez
sen kendini düşün
daha gençsin ömrünü böyle sinirli ,ne yaptığını bileyen bi adamla geçirmeye değer mi?
emek vermişsin de daha fazla emek vermeden ayrılman ruh sağlığın açısından iyi olacak kanımca :a015:
daha çok gençsin ... uzun bi yol var önünde ve stresli bir dönem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?