- 25 Kasım 2015
- 10
- 0
- 86
- 30
- Konu Sahibi ayseegulll
-
Tabiki de 4 yıllık okumanız daha mantıklı. Şuan 4yıl bitiren bile doğru düzgün iş bulamıyorken 2 yıl okumanın size hiçbir faydası olmayacak.. 4 yıllık bir bölüm düşünün ve üzerine dil koyun. yani dil öğrenin kurslara gidin.
Valla hangi bölümü okumanız gerektiğini siz daha iyi bilirsiniz yani neye eğiliminiz var önce o önemli. Sosyoloji iyi bir bölüm rehber öğretmenlik vs yapabilirsiniz, Reklamcılık ta güzel, arkadaşım reklamcılık okudu iyi paralar kazanıyor Ben Çeko mezunuyum İşletme üzerine yüksek yaptım. Ve iyi şartlar altında calısıyorum..Tavsiye edebileceğiniz bir bölüm varmı
2 yıllık mı okuyor sunuzmerhaba ben de 2. üniversite olarak çocuk gelişimine başladım yorumları çok iyiydi önü baya açık görünüyor onu da bir değelerndirin isterseniz
4 yıllık2 yıllık mı okuyor sunuz
Merhaba. Bence 4 yıllık Yönetim Bilişim Sistemleri okuyabilir veya 2 yıllık Web Tasarım ve Kodlama okuyup DGS ile 4 yıllık bir bölüme tamamlayabilirsiniz. Bu önerilerimi tamamen sizin aklınıza yatan bölümleri söylemenize istinaden yapıyorum.Tavsiye edebileceğiniz bir bölüm varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?