- 29 Ekim 2014
- 772
- 136
- 103
- 35
- Konu Sahibi MeltemMelo
6 aylık hamileyken karısına karşı yaptığı büyük hataları hata olarak saymayıp karısını resmen evden kaçırtıp üstüne pişkin pişkin eve gel diyip Seni herşeyden çok seviyorum Eve yılbaşında dönmeZsen aşkımdan ölürüm de seni ve bebeğimi birdaha görmem demesine rağmen dönmediyseniz ve o günden sonra bu adam 2 aydır arayıp bir kez olsun sormadıysa ( ayrılma nedeni ailemle arası bozuktu saygısızlıkları yüzünden annemi seçmişim onu koca yerine koymamışım) ,erken doğum riskinizden dolayı hastaneye yatmanıza rağmen ve bunu öğrenmesine rağmen bir kez olsun aramadıysa ama bu süreç zarfında boşanma davanı aç diye birkaç kez mesaj atmasına rağmen kendisi açmadıysa ve sonunda 2 ay bekleyip birkaç gün önce siz davayı açıp herşeyi tüm gerçekliği ile dilekçede yaZdıysanız ve maddi manevi her şeyi talep ettiyseniz sizce bu adam bu tebligatı gördükten sonra ne yapacaktır Cumaya kadar elinde olacak tebligat ve çok merak ediyorum ne tepki verecek?? Sizce? ( bahsettiğim kişi ben merkezli , kindar , yumuşatılmış narsist)