Artık son karar verme aşamasındayım ankarada hiçbi doktordan tam emin olamadım.Muhammet dilber ankarayada gelebiliyormuş sanırım.
Önerilerinizi bekliyorum.
Tecrübeli,yersiz reklam yapmayan ve doğallığa önem veren doktor arıyorum...
Ben kendisine randevu aldım telefonla aradı konuşması güven verici geldi, yaptikları burunlardan bir kısmı üye albumlerde vardı burada inceleyebilirsin. Umarım hepimiz doğru kararı veririz. Doktor seçmek çok zor.
fazlasıyla dogal burun yapıyor hemde :) ameliyat olalı 4 sene olacak sadece yan proflımden amelıyt oldugumu anlayan 3 kısı falan oldu sımdıye kadar.. onlar da sordular burnunuz kendınızın mı yok estetık mı dıye :) siz nasıl burun ıstıyorsanız doktor bey oyle yapıyor ..
Ben de muhammet dilbere olmaya karar verdim, diğer doktorların yapmış olduğu burunlara baktığımda tek tip geliyor, ama en doğal, en hoş duran burunlari muhammet bey yapmış gibi geldi bana.. çok zor gerçekten karar vermek, ama bunun sonu gerçekten gelmiyor, her an ya ameliyattan vazgeçecek duruma geliyorum, ya da daha da arastirsam mi diyorum, bana muhammet beyle alakalı olumsuz birşey duymadım desem yeridir.