Sizce napıyım

nicksiz123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2015
559
312
103
31
Arkadaslar 3 gün önce bi konu açmıştım kv ile ilgili.kvler kocamin eski sevgilisiyle gorusuyor bende görünce esime söyledim iste o da gitmis kvyi aramis neden gorusuosunz falan demis sonrasinda kv geldi bana bağırdı çağırdı diye özet geçeyim. İki gündür kendi kendime vicdan yapıyorum, sizce sergilemem gereken tavir ne olmali ? Allah var şimdiye kadar kötülükleri olmadi oldu dersem yalan olmuş olur..Ama gidip Özür dileyip konuşmak içimden gelmiyor..Eşimde konusunu açma zamanla ne gerekirse onu yaparız diyor. Valla dusun dusun bişey bulamiyorum

Eski sevgili akraba mı ortak arkadaş mı niye görüştüler
Hiç birşeyleri değil. Eşim ayrıldıktan sonra kız gidip gorumcemle iletisim kurmuş barismalari için.2 ay sonrasında zaten biz evlendik iste güya görümcem görüşüyormus arada falan filan

Siz eşinize gidip annenle konuş ayağını denk alsın falan mı dediniz niye kv gelip size bağırıp çağırdı,eşinize bağırıp çağıramıyo tabi

Ayy allahtan eşin senin yanında yer almış. Bir de annesini savunsaydı sabah sabah iyice sinirlerim tepeme çıkacaktı :sinirli::sinirli: Bir kv oğlunun eski sevgilisiyle ne işi olur zaten onu hiç anlamadım da hadi belki akraba fln görüşmeleri gerekti. Bir kere kayınvaliden düşünceli bir kadın olsa, sana açar telefon derdi ki o kadınla şu konudan ötürü görüşmemiz lazım senin de haberin olsun kızım. Bu kadar yaa . Ama düşünemiyorlar işte. :kızgın:

Hiç birşeyleri değil. Eşim ayrıldıktan sonra kız gidip gorumcemle iletisim kurmuş barismalari için.2 ay sonrasında zaten biz evlendik iste güya görümcem görüşüyormus arada falan filan
Çok yanlış yaptıkları ben bunda art niyet ararım

Merhaba ,

Ben de senin yaptığını yapardım sanırım durumu eşimle paylaşırdım.Ne gerek var kayınvalidenin iletişim kurmasına,hoşuma gitmezdi :duduk:Saygısızlık yapmamışsın ki özür dileyesin,zamana bırak O da biraz empati yapsın biraz..

Siz eşinize gidip annenle konuş ayağını denk alsın falan mı dediniz niye kv gelip size bağırıp çağırdı,eşinize bağırıp çağıramıyo tabi
Ben eşime oyle demedim ..takip ettiğini falan gördük gorumcemin,esimle bişey demedim boşver falan dedik kapadik konuyu resmi gördüm 2 gün sonra haliyle esime anlattım

Tamam bulusmalari neysede nispet yapar gibi ellerinin oldugu fotografi instagrama koymak tamamen fesatlik. Sen niye özür dileyeceksin ki? Sakin kendini boyle bi duruma dusurme. Sen dogru olani yaptin. Kocanda arkanda zaten birak onlar gorsun hatalarini. Ki bence zaten bile bile yaptilar.

Aaa akraba falan da değil yani o kız. E o zaman :oha: . Sen sonuna kadar haklısın canım. Alttan hiç alma :63: Adı üzerinde eski o artık. Aklı onda mı kalmış nolmuşsa artık ya çok saygısızca bir hareket ben olsam büyük olay çıkartırdım gerçekten en katlanamadığım şey çünkü :sopa:

Benim esimin mahallesinde sevmedigim kizlar vardi.

Esim ve ailesi biliuor. Kaynim dediki. Ben o kizlari seviyorum. Senden cok seversem sorun olurmu? Bende dedimki zorla sevgi olamaz. Kimi istersen seversin trabiiki ama basin sıkıştığındada en cok kimi seviyorsan onun kapisini calarsin olur biter.

Yani seni yok sayarak onla gorusmeye devam ediyorsa gitsi ler onla muhattap olsunlar bundan sonrada artik.

Senin ilk konunu okudum. Ilk okudugumda gorussunler neden karisiyorsun ki diye yorum yazacaktim vazgectim. Yorumsuz kaldım. Sonra kendimi senin yerine koydum. Kabullenilemez birseym
Onlar senden ozur dilesin sen neden diliyorsun.

Ben eşime oyle demedim ..takip ettiğini falan gördük gorumcemin,esimle bişey demedim boşver falan dedik kapadik konuyu resmi gördüm 2 gün sonra haliyle esime anlattım
En iyisini yaptınız bi de eşinizden gördüğünüz bi şeyi saklayacak mıydınız ailesiniz sonuçta siz,kv'den özür dilemeyin.

Benim esimin mahallesinde sevmedigim kizlar vardi.

Esim ve ailesi biliuor. Kaynim dediki. Ben o kizlari seviyorum. Senden cok seversem sorun olurmu? Bende dedimki zorla sevgi olamaz. Kimi istersen seversin trabiiki ama basin sıkıştığındada en cok kimi seviyorsan onun kapisini calarsin olur biter.

Yani seni yok sayarak onla gorusmeye devam ediyorsa gitsi ler onla muhattap olsunlar bundan sonrada artik.

Senin ilk konunu okudum. Ilk okudugumda gorussunler neden karisiyorsun ki diye yorum yazacaktim vazgectim. Yorumsuz kaldım. Sonra kendimi senin yerine koydum. Kabullenilemez birseym
Onlar senden ozur dilesin sen neden diliyorsun.
Bende görüşsünler banane sanki diyorum ama içim el vermiyor sanki burda ben aptalmisim gibi oldu olacak hep beraber kahve içelim. Bir de bu kız yüzünden gelip bağırmasi yok mu uyku uyumuorum 2 gundur

Back
X