• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce napmalıyım bayanlar?

dertlimelek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2014
10
1
1
Aydın
Eşimle bugün çok kötü bir gün geçirdim.eşimin işi dolayısıyla ailemden uzakta yaşıyorum.ve burada çok sıkılıyorum.hiç bir tanıdığım yok.artık çok bunalmaya başladım.eşim de ilgili değil.bir yere gitmez kolay kolay teklif ondan gelmez yani.iş çıkışı gelir oturur tv izler konuşmaz benimle.ben artık darlandım.ve bu sabah bunla ilgili tartıştık.ben burda yalnızım her dakika ilgi beklemiyorum ama akşamları bi konuş arada bi yerlere götür dedim.bu da bana kızdı.neyse tam bu düzelmiştir derken akşam arkadaşları geldi iftara çıktık.ama her yer doluydu ve yer bulamadık.gündüz ona demiştim rezervasyon yapalım diye. Kabul etmedi.akşam da yer bulamayınca hiçbir yerde yine benim dediğime geldin dedim.sinirim bozuldu güldüm.o kendine sandı sanırım.kıyamaeti kopardı bana.küfretti arkadaşlarının yanında.şimdi benim napmam lazım affetmek istemiyorum onu içimden gelmiyor

Affetme. Konuşma uzak dur eğer seviyosa gelir ilgilenir. Bnm eşimde aynı bnde simdi konu actm. Ama bnm eşim sevmiyo o yüzden bnm umudum yok ama sen bunu yap yüz verme. Bn çok değer verdim hep affettim ama o beni hiç sevmedi. Baştan nasıl başlarsa öyle gider. Alttan alan o olsun sen olumlu olumsuz,hiçbise yapma. Bnm şahsi görüşüm. Yinede ınş barışırsınız, mutlu olursunuz...

Bir daha küfretmemesi gerektiğini öğrenene kadar tepkinizi koyun derim .

Sıkılma durumuna gelince çalışmayı düşünmez misiniz

bir daha küfretmemesi gerektiğini öğrenene kadar tepkinizi koyun derim .

Sıkılma durumuna gelince çalışmayı düşünmez misiniz
çalışmayı düşünüyorum kpssyi beklemiştim.şimdi daha sıkı bir iş arayışına giricem.zaten ben ona hak veriyorum.hep benle olsun demiyorum da.benim kendime iş bulmam doğru olan.

Eşimle bugün çok kötü bir gün geçirdim.eşimin işi dolayısıyla ailemden uzakta yaşıyorum.ve burada çok sıkılıyorum.hiç bir tanıdığım yok.artık çok bunalmaya başladım.eşim de ilgili değil.bir yere gitmez kolay kolay teklif ondan gelmez yani.iş çıkışı gelir oturur tv izler konuşmaz benimle.ben artık darlandım.ve bu sabah bunla ilgili tartıştık.ben burda yalnızım her dakika ilgi beklemiyorum ama akşamları bi konuş arada bi yerlere götür dedim.bu da bana kızdı.neyse tam bu düzelmiştir derken akşam arkadaşları geldi iftara çıktık.ama her yer doluydu ve yer bulamadık.gündüz ona demiştim rezervasyon yapalım diye. Kabul etmedi.akşam da yer bulamayınca hiçbir yerde yine benim dediğime geldin dedim.sinirim bozuldu güldüm.o kendine sandı sanırım.kıyamaeti kopardı bana.küfretti arkadaşlarının yanında.şimdi benim napmam lazım affetmek istemiyorum onu içimden gelmiyor
. Ahh canım ya nedir bu erkeklerin sorunu anlamıyorum siz orda herkesten uzak yalnizsiniz size destek olmalı ilgisini eksiltmemeli diye düşünüyorum bir kaç gün ağırlığını koy ve konuşma gelip af dilesin ve bu kez ciddi ciddi tartışıp yargılamadan karşınıza alıp konusun bu durumun sizi rahatsız ettiğini iyice yerleştirin kafasına sonraki tavırlarına göre de gardinizi alin lütfen çok sakin kalmayin tüm hayatınızın böyle gitmesini istemiyorsanız tabi

. Ahh canım ya nedir bu erkeklerin sorunu anlamıyorum siz orda herkesten uzak yalnizsiniz size destek olmalı ilgisini eksiltmemeli diye düşünüyorum bir kaç gün ağırlığını koy ve konuşma gelip af dilesin ve bu kez ciddi ciddi tartışıp yargılamadan karşınıza alıp konusun bu durumun sizi rahatsız ettiğini iyice yerleştirin kafasına sonraki tavırlarına göre de gardinizi alin lütfen çok sakin kalmayin tüm hayatınızın böyle gitmesini istemiyorsanız tabi

işte bende tam bunu diyorum ben ona olan sevgimden hiç bilmediğim bi yerde yaşıyorum.şikayetçi değilim.ama o da az anlasa.artık biz bayanlar yumuşak huylu olmamalıyız bunu anladım.

Ne kadar cok esine kufreden erkwk varmis yaa. Benmki trafikte sinirlenip kufretse oho oho yavass derim yaani ağzına hic yakisiyo mu derim en basitine bile. Bence sizde bunu sindirmeyin yani evet erkekleri degistiremiyoruz ama yapmamasini saglayabilirsin en azindan.

Back
X