• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce napmalıyım

minta123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2016
822
453
18
dün konu açmıstı bilenler bilir . kv hakkında . sizce telden silmeli miyim . yani bana bi akıl verin bana yaptıklarına sustum ama içimde kaldı haksızlığa uğramak . öyle bir sey yapayım ki tepkimi belli edeyim. Bazen diyorum içimdeki her seyi yazayım . ama öyle de ezik gibi olacak zaten yeterince ezik gibi davarndım
not bana whatasapptan gondermeler yapıyordu , facebooktanda

haksızlığa uğradım ama
Eski konularını az çok biliyorum. Evlenirseniz daha büyük sorunlar yaşayacakmışsın gibi hissediyorum.
Sen emin misin bu evlilikten ?
Haksızlığa gelince de bence görmezden gelmen en doğrusu çünkü cevap vermeyip takmamak karşı tarafı kudurtur.

dün konu açmıstı bilenler bilir . kv hakkında . sizce telden silmeli miyim . yani bana bi akıl verin bana yaptıklarına sustum ama içimde kaldı haksızlığa uğramak . öyle bir sey yapayım ki tepkimi belli edeyim. Bazen diyorum içimdeki her seyi yazayım . ama öyle de ezik gibi olacak zaten yeterince ezik gibi davarndım
not bana whatasapptan gondermeler yapıyordu , facebooktanda
Evet bilenler bilir isleri sizin konularinizi akilda tutmak.Devam konulari acmak yasak.

Eski konularını az çok biliyorum. Evlenirseniz daha büyük sorunlar yaşayacakmışsın gibi hissediyorum.
Sen emin misin bu evlilikten ?
Haksızlığa gelince de bence görmezden gelmen en doğrusu çünkü cevap vermeyip takmamak karşı tarafı kudurtur.
eminim . nişanlıma dedim ki annenle ilerde zorunlular dıısnda gorusmem . misafir gibi davranırım . nasılsın meraba dan baska konusmam oda tamam dedi

Görmezden gel silersen amacına ulaşır.

Ama bence evlenme işini bi daha düşün.Iyice yüz göz olmuşsunuz düzelmez bu iş artık.

eminim . nişanlıma dedim ki annenle ilerde zorunlular dıısnda gorusmem . misafir gibi davranırım . nasılsın meraba dan baska konusmam oda tamam dedi

Bu söylenecek laf mi sizce ? Biri bana bunu dese atarım nişanı.

Görmezden gel silersen amacına ulaşır.

Ama bence evlenme işini bi daha düşün.Iyice yüz göz olmuşsunuz düzelmez bu iş artık.
nişanlımın bi sucu yok anneci değil ve hatta annaesi nişana gelmeme düşüncesindeyken . onu silerim ömğür boyu boyle bir sey yaparsa demişti . benim annem olgun bşr insan değil arayıp sorma bile dedi

Ben evli veya nişanlı değilim pek bi bilgim yok ama gerek buradaki konulardan gerek çevremden gördüğüm kadarıyla önce her seye tamam deyip evlenince değişen adamlar çok fazla.
Umarım değişmez ve çok mutlu olursunuz

nişanlımın bi sucu yok anneci değil ve hatta annaesi nişana gelmeme düşüncesindeyken . onu silerim ömğür boyu boyle bir sey yaparsa demişti . benim annem olgun bşr insan değil arayıp sorma bile dedi

Evlendiginde görürüm ben o nisanliyi

Ha sen telefondan silince kadına kapak olacak zaten, gol atmış olacaksın, vay be ne dişli kızmış diyecek. :işsiz:
Onca ezildin büzüldün bundan sonra tepki koyman boşuna yani. Ayrılmayacaksan eğer.

Back
X