Sizce nasıl davranmalıyım ?

Aqqes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2017
917
182
33
Ben dışarı çıkmayı gezmeyi çok severim erkek arkadaşım ise tam ev kuşu evden hiç çıkmasam sıkılmam diyor ben sürekli plan yapıyorum bişeyler yapalım diye ama çoğunu reddediyor bende bana değer vermiyorsun dediğimde ben herkese böyleyim çıkmak istemiyorum pek diyor seninle çıkmayıp arkadaşlarımla çıksam haklısın diyor bende sürekli evdeyim oda yurtta üniversite okuyoruz çevremde herkes bişeyler yapıyor ama biz aynı memleketteyken uzağız zaten yaz tatiline girecez memleketler uzak tanıdığımdan beri böyle değişmiyor ama ben plan yapmaktan bıktım sizce napabilirim

Bende ilk zamanlar böyleydım. Evden hiç çıkmasam rahatsız olmazdım . Eşim sürekli plan yaptı ağlayarak giderdim okadar vahımdı durum ..
Zamanla bu huyumu yendım.
Şimdi hersey tersıne dondu. Eşim oturmak ıstıyor ben fırfır dönmek

Yanı demem o ki zorla bı sure daha döncegı varsa dner bu huyundan yoksada bence de zor bır durum o çocuk içinde.

Ayrıl diyenlerle aynı fikirdeyim. Kendim de benzer sebeplerden ayrılmış birisi olarak hayata farklı pencerelerden bakıyorsanız başta tolere edebileceğin, alttan alabileceğin şeyler ileride katlanılamaz oluyor. Şu an önemsiz gibi gelebilir ama ileride kendini değersiz hissedersin, bence şimdiden hissetmeye başlamışsın hatta ki rahatsız olup konu açmışsın.

Birbirinize uymuyorsanız ayrılın tabiki. Neden sürekli zorluyorsun ki.. Zorlamayla olacaksa ayrılın gitsin.

Çoluk çocuğun ortada mı kalacak kuzum? Ayrıl gitsin! Ortak noktanız yok sizin, mutsuz olmak için ilişki yaşanmaz, sende mutsuzsun bu belli

Ne siz degisebilirsiniz ne de o. Karakter yapilariniz zit görünüyor. Ya böyle kabul edeceksiniz ya da vazgececeksiniz. Degismez cünkü. Size en fazla 1 2 gün ayak uydurur. Sonra yine eski haline döner.

Buluşmak için evden çıkmamız gerekmesin diye evlenen insanlar olarak sorunu anlayamadığımı belirtmekle birlikte, ilgi alanları en azından ucundan bucağından bir olmalı ki sürdürülebilirlik olsun. Rutinimi bozmak bile bana rahatsızlık veriyor misal, evden çıkacağım zaman stres oluyorum, hatta ilişkimin ilk yıllarında evden çıkmamak için kavga çıkarıyordum. :) Gezmek istediğiniz her an evde oturmak için ısrar eden biriyle olmaz sanıyorum ki değişmeye de niyeti yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…