- 7 Şubat 2015
- 277
- 104
- 123
- Konu Sahibi littlelady
-
Seviyorum ve sevdigini de biliyorum. Evli degiliz bi sey degiliz bu kadar hayatima karisma diyip geciyo. Illa konusacak onlarla. Onlar arkadas sevgili falan aramiyorum falan diyoTerk etmelisin bu kadar acık ve net
Canım bak senin hoşlanmadığın şeyleri yapan bir erkekle yürümez, olmaz. Seni sevse sana değer verse konuşma dediğinde konusmaz zaten. Kendinize bunu yapmayın ne olur seven bir erkeğin yapacağı iş değil bu. Onu adam etmeye uğraşma OLMAZ. Etrafta adam kalmamıs gibi tek bir erkeğe bağlanmayın bu kadar. Gerçekten değerinizi bilecek erkekler vardır zamanını bekleyin acele etmeyinSeviyorum ve sevdigini de biliyorum. Evli degiliz bi sey degiliz bu kadar hayatima karisma diyip geciyo. Illa konusacak onlarla. Onlar arkadas sevgili falan aramiyorum falan diyo
Evlenince aldatmasi daha mi iyi olur diyosun yaniSeviyorum ve sevdigini de biliyorum. Evli degiliz bi sey degiliz bu kadar hayatima karisma diyip geciyo. Illa konusacak onlarla. Onlar arkadas sevgili falan aramiyorum falan diyo
mahalleden ve sınıf arkadaşları. amacı yokmuş konuşurken öylesineymiş yani.Kızlar derken nasıl kızlar nasıl yazışmalar. Okul yada iş arkadaşı dır. Neden konuşmasın. Benim eşim bile bayan arkadaşları ile görüşebiliyor işyerinden. Eski okul mahalle iş arkadaşı falan oluyor. Onunda kendine göre bir çevresi var. Sadece erkeklerle muhattap olmak zorunda değil ki. He siz de erkek arkadaşlarınız ile rahatça konuşabiliyorsanız tamam ama sizin bunu yapmanız yasak o ise istediği gibi konuşuyorsa kaba etinde ayakkabı numaranızı görme vakti gelmiş
öyle değil demek istediği gençliğimizi yaşayalım her şeyime karışma diyor. onlar sadece arkadaş diyo hep. öyle olsa bile her gün her gün de başkalarıyla konuşulmaz yaniEvlenince aldatmasi daha mi iyi olur diyosun yani
Şimdiden başlamış sen sev daha
Aynı seyi siz yapsaniz ne dusunur yada hisseder...bu sekilde arkadaslik bile zorken evlilik cekilmez olur...iyi dusunun derim[/Q bana asla karışmıyo. sen benimkine bulaşıyosun çok rahatsız edici olduğunu bildiğim için sana yapmıyorum diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?