Sizce nasıl davranmalıyım?

littlelady

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2015
277
104
123
Merhaba bayanlar.
Benim size bi sorum olcakti. Erkek arkadasimin surekli kizlara mesaj atmasi, rahatsiz oldugumu bile bile ben konusucam diye kestirip atmasi, illa benim onu kabullenmem gerektigi onun asla beni bu olaylara huzursuzlugunu asla kabul etmemesi sizce normal mi? Seytan tuyu mu nedir surekli cevresinde kiz obekleri cok rahatsiz oluyorum fakat cozemiyorum. Sizce nasil davranmaliyim

Seviyor ama sürekli kızlarla mesajlaşıyor ve size bunu kabulleneceksin diyor. İlginç bir sevgi şekli.

Seviyorum ve sevdigini de biliyorum. Evli degiliz bi sey degiliz bu kadar hayatima karisma diyip geciyo. Illa konusacak onlarla. Onlar arkadas sevgili falan aramiyorum falan diyo
Canım bak senin hoşlanmadığın şeyleri yapan bir erkekle yürümez, olmaz. Seni sevse sana değer verse konuşma dediğinde konusmaz zaten. Kendinize bunu yapmayın ne olur seven bir erkeğin yapacağı iş değil bu. Onu adam etmeye uğraşma OLMAZ. Etrafta adam kalmamıs gibi tek bir erkeğe bağlanmayın bu kadar. Gerçekten değerinizi bilecek erkekler vardır zamanını bekleyin acele etmeyin

Seviyorum ve sevdigini de biliyorum. Evli degiliz bi sey degiliz bu kadar hayatima karisma diyip geciyo. Illa konusacak onlarla. Onlar arkadas sevgili falan aramiyorum falan diyo
Evlenince aldatmasi daha mi iyi olur diyosun yani
Şimdiden başlamış sen sev daha

Kızlar derken nasıl kızlar nasıl yazışmalar. Okul yada iş arkadaşı dır. Neden konuşmasın. Benim eşim bile bayan arkadaşları ile görüşebiliyor işyerinden. Eski okul mahalle iş arkadaşı falan oluyor. Onunda kendine göre bir çevresi var. Sadece erkeklerle muhattap olmak zorunda değil ki. He siz de erkek arkadaşlarınız ile rahatça konuşabiliyorsanız tamam ama sizin bunu yapmanız yasak o ise istediği gibi konuşuyorsa kaba etinde ayakkabı numaranızı görme vakti gelmiş

mahalleden ve sınıf arkadaşları. amacı yokmuş konuşurken öylesineymiş yani.

Evlenince aldatmasi daha mi iyi olur diyosun yani
Şimdiden başlamış sen sev daha
öyle değil demek istediği gençliğimizi yaşayalım her şeyime karışma diyor. onlar sadece arkadaş diyo hep. öyle olsa bile her gün her gün de başkalarıyla konuşulmaz yani

Aynı seyi siz yapsaniz ne dusunur yada hisseder...bu sekilde arkadaslik bile zorken evlilik cekilmez olur...iyi dusunun derim

Seviyorsun ve seviliyorsun ama adam sürekli başka kızlardaki görüşüyor üstelik sana karışamazsın diyor... Bu ne tür bi sevgi çözemedim ben? Ayrılmak seçenekler arasında varmı

Rahatsizim diyorsun karisamazsin diyor.
Kocan değil bişey in değil ne cekeceksin... yok gencligini yasayacakmis bilmem ne.
Bırak hiç koyultma muhabbeti.
Bir de...
Normal mi diye soruyorsun. Sevgiliyken üzen kişiyle ne diye görüşülür ki hiç anlamam.

Görünen o ki baya dişliymiş ama sizi sindirmesine izin vermein kabul ederseniz hayatınız boyunca mesajlaşan bir erkek ve bozuk psikolojiniz olur taviz vermeyin üste çıkın

Doğru demiş evli değil nişanlı değilsiniz. Ayrılmak için bi engeliniz yok. Erkeğim yaparım mantığı düpedüz. Siz yapsaniz emin olun direk tekmeyi basar. Ama beni seviyo demez sizin için. Başka bişey der.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…