- 15 Nisan 2017
- 318
- 165
- 23
- 41
- Konu Sahibi KELEBEK_ADASI
herkese selamlar.aklıma takılan konuyu sizinle paylaşmak istedim.çok detay vermeden anlatmaya çalışıcam kimseyi rencide etmek istemediğimden.biz site içersinde oturan apartman sakinleriyiz ve çoğunlukla maalesef emekli etrafı seyreden ne olup ne bittiğini merak eden tipler buna bazı genç ve orta yaş grubuda dahil.apartmanımızda eşinden boşanmış çocuk çoluk sahibi orta yaşlada bir bayan var eşini çok uzun yıllar önce kaybetmiş ve kaybettiğinden beri başka bir beyle beraber yaklaşık 6 7 yıldır.bu bayan imam nikahıyla beraber bu beyle aynı evde yaşamıyorlar adam eve girip çıkıyormuş sık sık ki ben daha gözümle görmüş değilim ve adam evliymiş.tabiki onaylamıyorum ilişkisini ama benide alakadar etmiyor bana zarar vermediği müdütçetede zarar vermiyor derken örnek veriyorum alkol alıp alıp bağırır çağrır yada başkasına yan gözle bakması gibiki dediğim gibi yaklaşık 3. yılım olucak ben oturalı hiç görmedim böyle bişey.sonuç olarak uzatmak istemiyorum toplantı oldu apartmanda bu adamın apartmanın arka kapısından girdiği kim olup olmadığını soruşturmaya başladılarki bilmeyen de yoktu neden ortaya atıldı onu da anlamış değilim ve toplantıda bu bayan yoktu.en son karar ise kendimi mahkeme salonunda gibi hissettim imza toplanıp apartmandan atılma isteği.ben en baştan dediğim gibi onaylamıyorum ama beni hayatı da ilgendirmiyor yani imza atıp atılmalı mı şimdi bu kişi yada gerçekten böyle bir kanun var mı?