Sizce nasil olmali ?

rayiham

kaf dağının ardındaki prenses'idim hani..
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
427
588
303
Hanimlar merhaba;
Size danişmak istediğim bir konu var. Kendi iş yerimiz var ( kopyalama merkezi ) . Biz bu seneye kadar eşimle birlikte çalisiyorduk. Bu sene ben biraz dinlenmek istedim ve evde kaldim. Çunku epey yorucu bir iştir. O da baska arkadaslarla anlasip onlarla çalismaya devam etti. Birlikte çalisirken muhasebe kismiyla da ben ilgileniyirdum ve istedigim kadar aliyordum parasal olarak. Bu sene evdeyim ve tabi durumlar değisti. Artik benim kontrolumde degil o idare ediyor.
karttan harcama yapacagi zaman yada baska bir hesaba gonderecegi zaman bankadan şifre geliyor teline. Mesela dun aksam talep etmis sifre. Daha once de bir kac kez gordum. Bunlar alisveris degil biliyorum bir arkadasina yada bir baska hesaba gondermek icin. Sordugumda bana sen ne yapacaksin diyor. Cevaplamiyor ya susuyor yada bosver soyleydi boyleydi diye geçiştiriyor. Kesinlikle yabanci birilerine bisey gondermedigini biliyorum. Arkadasi enistesi su bu iste. Parayi yonetmeyi bilmiyor malesef. Cok uzun saatler bizden giderek calistigi parayi boyle çar çur etmesi beni deli ediyor.
Siz boyle bir durumda kesinlikle bilmem gerekiyor diye tepki verirmiydiniz. Yada evlilikte bu soruldugunda cevaplanmasi gereken bir durum mu. Ya da hic ugrasma o hesabini bilir mi denmeli.
Zaman ayirdiğiniz icin tesekkurler..

Kesinlikle bilmem lazım çatlarım. Ayrıca para yönetmeyi severim yerinde olsam işimin başına geçer yönetimi devralirdm :))) erkekler para tutmayı beceremiolr bence :)

Bence tepki göstermek değil de, tatlı dille konuşun. “Önceden nasılsa öyle devam edelim, konuşup ortak hareket edelim” falan deyin.

Kesinlikle bilmem lazım çatlarım. Ayrıca para yönetmeyi severim yerinde olsam işimin başına geçer yönetimi devralirdm :))) erkekler para tutmayı beceremiolr bence :)

Kesinlikle bir çoğu beceremiyor evet. Çok çok yorucu bir is dinlemesem devam edemeyecejtim maleseff.

Bence tepki göstermek değil de, tatlı dille konuşun. “Önceden nasılsa öyle devam edelim, konuşup ortak hareket edelim” falan deyin.

Hesap islerini yeni anlastigi arkadsina devretti birlikte yürutuyorlar. Benim istedigim sadece şeffaf olmasi en azindan sorduğumda cevaplamasi ama ugrasmak istemiyor.

Hesap islerini yeni anlastigi arkadsina devretti birlikte yürutuyorlar. Benim istedigim sadece şeffaf olmasi en azindan sorduğumda cevaplamasi ama ugrasmak istemiyor.
İyi de işle alakalı bir çok işlem yapıyor olabilirler. Bunların tek tek açıklanmasını beklemek bence doğru değil. Karşı taraf için de sıkıcı. Bu kadar merak ediyorsanız bence işinize geri dönün.

Aylık ekstreler bak madem oranin muhasebesini sen tutuyordun

sadece hesap işleri ve muhasebe ile sen ilgilen geri kalan işleri başkalarıyla yapsın. bana sorarsan zaten bir insan esnaflıkta para pul hesap kitap işini 3. şahıslara bırakmamalı.

Muhasebesini sen tutuyorsan tekrar sen bakmaya devam et . Sana ait olan görevlere sen bak . Seninde o zaman söz hakkın olur . Sen işin içinde değilsen tabi ki hesap vermez bi süre sonra

he gün gelip şu şu kişilere para gönderdim diye hesap vermez. sen de oturup akşamları mesjaları kontrol edip bu ne bune derseniz ters teper. sadece muhasebe kısmı ile ilgilenin işin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…