Sizce nasıl olmuş? RESİMLİ

little_miracle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2015
317
306
103
28
Merhaba Kızlar, 10 gün önce ameliyat oldum. Nefes ve şekil olarak problemlerim vardı ağır bir ameliyat geçirdim. İlk 2 foto önceki hali. Sizce burnum nasil görünüyor? Sanki bana hala ucu uzunmuş gibi geliyor şişlik gidecek diyorlar ama çokta şişlik yok gibi bantlardan mı öyle anlayamadım. Yorumlarınızı bekliyorum:110:

Ben çok anlamam ama önceki hali de bozul değilmiş sanki öyle görüyorum ben ama şu an ki hali çok güzel görünüyor Ne Denir bilmiyorum ama güle güle kullanın inşallah

Önceki hali gayet iyiymiş neden ellettiniz ki istemeseydiniz estetik yapmazsınız çok aynı oliyor herkesle. Yine de güle güle sağlıklı günlerde kullanın

Ben çok anlamam ama önceki hali de bozul değilmiş sanki öyle görüyorum ben ama şu an ki hali çok güzel görünüyor Ne Denir bilmiyorum ama güle güle kullanın inşallah
Çok teşekkür ederim :KK200: aslında önceki halinde herkes kötü diyordu. Deviasyon problemimi dr’a gidince öğrendim yani ben aslında şekli için ameliyat oldum. Laz mısın diye soranlar oluyordu yaa😂

Yorum yapanlara teşekkür ederim gerçekten moralimi yerine getirdiniz.inşallah bandajlar çıkıncada güzel durur

Back
X