sizce ne demek istedi!

sevgi okyanusu

tek taşımı o aldı:)
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2008
428
1
96
Erzurum
arkadaşlar nişanlıyım geçen teyzesinin kızına gitmiştikte nişanlımla herkesin insanlar arasında rahatlığı birbirine karşı tepkisi farklı olur değilmi nişanlım yalnızken aşkımdı canımdı cicimdi çok kullanır ama öyle durumlarda yani birilerinin yanında ismimle seslenir teyzesinin kızıda sizin nişanlılığınızdan birşey anlamadım şimdiden böyleyseniz ilerde nasıl olursunuz dedi canım sıkıldı bu söze nişanlıma söyledim yanlarında laubali hareketler yapmadığımız için demiştir kendi eşi söylerde o sözleri... Ama yinede işte insan takılıp kalıyor neden söylensinki öyle sözler sizce kaale alınmayacak şeyler değilmii bunlar beni az rahatlatın yaaaaaa..

Güzelim ne olur darilma kizma....ama su eften püften konulara kafaniza takip kendinize dert ediyorsunuz ya.....cidden bazen anlamiyorum.benneyaptımki

Yahu desin....ne olacak? Onun demesi ile mutlu mutsuzmu olacaksiniz?
Hem belkide saka yapmistir.....hemen art niyetlide düsünmemek gerek....:delphin:

Güzelim ne olur darilma kizma....ama su eften püften konulara kafaniza takip kendinize dert ediyorsunuz ya.....cidden bazen anlamiyorum.benneyaptımki

Hem belkide saka yapmistir.....hemen art niyetlide düsünmemek gerek....:delphin:

vala katılıyorum bende...

art niyetle söylemiştir demiyorum canım haklısın sorun olacak bi konu değil zaten teyzesinin kızını severim gerçekten hani o kişide aradığım art niyet yok ama bazen bu sözleri söylüyo bir kez değil nerdeyse her gittiğimizde diyor o yüzden acaba gerçektenmi öyle yansıtıyoruz...

bnm sevgilimde çoğu akrabasınınyanında bana resmi davranır utanır söyleyemez bazılarının yanında da sarılır elimi tutar e buda öle bi şi

yani bnm kuzenimde sevgilisiyle bize gelse ve kuzenim kız arkadaşına güzel sözler söylemese sert dursa bende aynen ne biçim sevgilisiniz siz derim takılırım ama aynısı bnm başımda da var :) bunda bi şi yok cnm abartmaa

art niyetle söylemiştir demiyorum canım haklısın sorun olacak bi konu değil zaten teyzesinin kızını severim gerçekten hani o kişide aradığım art niyet yok ama bazen bu sözleri söylüyo bir kez değil nerdeyse her gittiğimizde diyor o yüzden acaba gerçektenmi öyle yansıtıyoruz...

Tatlim disariya karsi iliskinizin nasil yansidigi hic ama hic önemli degil....siz kendi basiniza oldugnuz zaman iyiseniz mutlusaniz gerisi bos...

Bazen disardan gördügün o canimli cicimli ciftler, cok mutlu gibi görünen ciftlerin gercektende kendi dört duvarlari arasinda hicte öyle olmadiklarini kac kez gördüm.

Herkezin kendine göre bir tarzi vardir, bende esimle baskalarinin yaninda resmiyim.....nasil yansidigi beni hic irdelemez, biz birbirimizi biliyoruz önemli olanda budur....

benim eşimde öyleydi kafaya takılacak bi durum değilki ben de ona karşı öyleydim milletin içindede aşkım canım cicim denmezki.
allah başka dert sıkıntı vermesin.

oysa yanında dizime yatar şakalaşır yani o kadar resmi durmayız ama yine her seferinde söyler o sözleri canım sıkıldı doğru ama abartmadım sadece paylaşmak istedim yorumlar için teşekkürler

Tatlim disariya karsi iliskinizin nasil yansidigi hic ama hic önemli degil....siz kendi basiniza oldugnuz zaman iyiseniz mutlusaniz gerisi bos...

Bazen disardan gördügün o canimli cicimli ciftler, cok mutlu gibi görünen ciftlerin gercektende kendi dört duvarlari arasinda hicte öyle olmadiklarini kac kez gördüm.

Herkezin kendine göre bir tarzi vardir, bende esimle baskalarinin yaninda resmiyim.....nasil yansidigi beni hic irdelemez, biz birbirimizi biliyoruz önemli olanda budur....

evet canım çok haklısın başbaşayken öyle değiliz tabiki az da olsa takmıştım kafaya demekki hiç takmamam gerekn bir durum a.s.

Her ınsan Bir Olacak Diye Bi Kaide Yokki Tatlım..

Belli Ki ınsanların Yanında Mesafeli Davranmayı Seven Bi Yapısı Var Nişanlının..

Bence Dert Etme Bu Kadar Küçük Bişeyi.. Hayatta Dert Edilecek O Kadar Büyük Sorunlar Varki.. yerimseniben

kesinliklee takma, hem açıklamasınıda gayet net yapmış nişanlın cnm.. var öyle patavatsız insanlar ya, yani bence bu konularda gelin adaylarına yapılan şakalar çok gereksiz...

evet bazen o tarz şeylerin söylenmesi gereksiz olabiliyor en azından saçma sapan şeyler kafana takılabiliyor rahatladım iyiki yazıp rahatlamışım sağolun arkadaşlar

Şaka yapmamıştır, iyi niyetli bir insan gerçekten böyle düşünse bile söylemez. Sinsi kız, sizi mi gözlemliyor oturupta. Aman ha, onu yakın falan görüp de bir sırrınızı vermeyin. Ben olsam azıcık kaşırdım onu, ama açıktan değil. Nişanlımla şuraya gittik, şu süprizi yapmış, nişanlımın aldığı bilmem ne.. gibi..
Benim kaynım ile eltim başkasının evinde her zaman şapur şupur hareketler yaparlar, sanki hiç başbaşa kalamıyorlar gibi. Şeniz Vallahi benim minicik kızım bile gözlerini kapatıyor, utanıyor çünkü. Geçenlerde benim dikkatimi çekmek için kaynım "ya bu kız niye yüzünü saklıyor, acaba yengesinimi kıskanıyor" demezmi sırnaşık şeysırnaşık şey
"biz onun önünde böyle şeyler yapmamaya dikkat ediyoruz" desen olmaz, sussan olmaz..
Konu sahibesi arkadaşım, ben sevgisini birebirden gösteren ve aile ortamında sırnaşmayan erkekleri daha saygıdeğer buluyorum. Benim eşim evde hiç adımı kullanmaz. Ama dışarıda tavırları mesafelidir. Doğrusu da bu. Heleki aile ortamında, asla..

Son düzenleme:
benim esimde bana ismimle hitap etmez ama baskalarinin yaninda canim askim da demez yani. dese bile ben istemem o bize ozel bir durum herkesin duyamsina gerk yokzemuszemus

evet haklısınız arkadaşlar bilmiyorum ama ben heralde söyleyemezdim o tarz şeyleri bi başka kişiye ne gerek var ya araları benim yüzümden bozulursa diye düşünürüm ki her insan farklı kimi kaale almazken kimisi kafaya takıp huzursuz olabilir benim yüzümden beş parmağın hiç biri birbirini tutmaz...

Gerçekten çok saçma şeyler kafaya takılır oldu. Yani bu laf üzerine neden dertlendiniz anlamadım.
Kim ne derse desin, siz böyle en basit lafta sorun çıkarırsanız olmaz değil mi? Bırakın başkalarını kendinize ilişkinize bakın.

Back
X