sizce ne demek istedi!

Ya bu teyzesinin kızı evli mi bekar mı acep? o kadar da resmi durmuyoruz yanlarında şakalaşırız falan yazmışsın, teyzesinin kızı da her seferinde böyle olumsuz şeyleri sana söylüyormuş, benim aklıma ilk gelen eğer bekarsa teyzesinin kızının gözü mü var acaba şeklinde oldu ama... Ya senin de kafanı karıştırmak istemem tabi ama böyle olmsuz dolduruşlara gelme eğer bekarsa da iyi gözlemle derim teyzesinin kızını... opuyorumnanaktan

yok canım bekar değil evli benden 2 3 yaş küçük bir yaşında da kızı var abi der nişanlıma...söylememesi gereken birşeyi söyledi...fikirlieriniz için teşekkürler arkadaşlara.s.

Canım teyzesinin kızı kıskanclıktan çatlıyo bence hihoyyyt
Sakın kulak asma nisanlı en doğrusunu yapıyor,sonucta önemli olan sana yanlızken demesi..İlla milletin yanında söylemesi sart değil,milletin yanında gösteriş yapmasına gerek yok...
Hiç dert etme derim...

kıskançlıktan mı söylüyor bilmiyorum neden kıskansın ki....

canım bazı insanlar vardır bu sözleri her yerde kullanır bazılarıda vardır resmiyeti sever kullanmaz....
yalnızken sölüyomuş madem sen istiyosun her yerde kullansın sana bu sözleri ki her kadın ister bence haklısın ona anlat bu durumu bitanem...
üzülme olurmu kendine iyi bak...

ya aslında tabiki istiyorum annemin babamın yanında olamasa da böyle bi şeyi ima eden bi insanın yanında söylemsini isterdim tabiki. bende söyleyemem çekiniyorum sebebini bilmiyorum ama herkesin yanında diyemem hatta önceleri sadece mesajda derdim yüzüne karşıda söyleyemezdim şimdi alıştım artık bazı insanların yanında bile diyebiliyorum aştım kendimi yani:1hug:

Back
X