• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne düşünmeliyim...

suzisu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2011
1
0
36
Ankara
Merhabalar , benim kendimden 2 yaş büyük sevgilim var.Geçen bizim ev boştu bize gittik film izliyorduk ve yakınlaşmaya başladı.Resmen giyinik bi şekilde benimle beraber oldu.Bizde çıkmaya başlayalı 1 kadar odu.Sonra 1 kerecik olsa olmaz mı dedi olmaz dedim giyinik halde devam etti.Acaba ne düşünmelym benimle sadece cinsel açıdan mı beraber ?

sen kaç yaşındasn o kaç yaşında bu 1 dedgn nekdr belirtmemşssn 1 hafta mı 1 ay mı 1 yılmı nedir yani.

Güvenmiyorsanız, pişman olacaksanız bu tür şeyler yaşamayacaksınız. Sonra böyle düşünürsünüz işte...

Olcaksa tam yapın yada hiç yapmayın bu şekilde tatmin olmak bana ititci geliyor.
Ama size tavsiyem yinede yapmayın ileride pişman olabilirsiniz

1 kerecik diye bir şey olcağını sanmıyorum.
taviz verirseniz devamınıda isticektir.

pişman olacağınız şeyleri yapmayın.

her sey vaktinde ve yerinde güzel...

arkadaşıma katılıyorum taviz tavizi getirir belkide o bi kereciğinde devamı gelir yani belki alakasız olucak ama dibini görmediğin kuyaya dalmadığın gibi emin olmadıgın sevgiyede teslim etme kendini sevgiler canım.

bildiğin fırsatçı bi kerecik olmazmıymış bas tekmeyi gitsin ya sözünü bile etmesi hata ki hata çoktan aşılmış elbiseyle bişey olmuş bilmem ne ya tam ye hiç olsun bari

Bence erkeklere guven olmaz ...çogu insan yillarca birarada duruyor ama birbirini taniyamiyor sen nasil guvendin ya da guvendin mi acaba ?merak ediyorum çunku onunla evde yalniz basina kalmissin

Merhabalar , benim kendimden 2 yaş büyük sevgilim var.Geçen bizim ev boştu bize gittik film izliyorduk ve yakınlaşmaya başladı.Resmen giyinik bi şekilde benimle beraber oldu.Bizde çıkmaya başlayalı 1 kadar odu.Sonra 1 kerecik olsa olmaz mı dedi olmaz dedim giyinik halde devam etti.Acaba ne düşünmelym benimle sadece cinsel açıdan mı beraber ?

niyeti kötü olsa ne olur .sizde buna izin vermişsiniz hem bu ne rahatlık ev boş olup eve almak yararlanmışsınız bu durumdan maşallah bide soruyosunuz. bu gençlik nereye gidiyor ya ailelere acıyorum okadar yetiştir büyüt sonra eserlerine bi bak yazık.

Allah'ım sonumuz nereye gidiyor?
Bu gençlik nereye gidiyor?
İnsanlar nereye gidiyor?
Nerede haya, nerede utanmak..?

"Bu gidişle utanmaktan utanan bir nesil meydana gelecek" diye boşuna dememiş Necip Fazıl Kısakürek..

Sen sonumuzu hayreyle Rabbim inşAllah...

Bir kerecik demek, seni hafif buldum demektir. Hani "bu kız bana bir kerecik v... bir milyar borcum olsun" gibi. Ya güvenir beraber olursunuz sızlanmadan, ya da olmazsınız bu yapılan nedir?

Ben olmaz dedim o devam etti derken de sanki kendinizi olaya dahil etmiyor gibi yazmışsınız. Olaya el atarsanız iyi olacak.

Back
X