Sizce ne kadarlık gebeyim

Bonjor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2019
117
4
98
25
Selam arkadaşlar direk konuya giriyorum son adet tarıhım 18 Mart dün kan tahlili verdim sonuç 213 sizce ne kadarlık gebeyim

1 aylık hamile olmalısınız betanız hamileliğinizin başında oldugunu gösteriyor bana göre

Selam arkadaşlar direk konuya giriyorum son adet tarıhım 18 Mart dün kan tahlili verdim sonuç 213 sizce ne kadarlık gebeyim
Tam haftası ancak ultrasonda belli oluyor ben 4,5 . 5 haftalık sanıyordum 6 hafta dedi doktor yani kesin olan sonuç sadece doktor söyleyebilir geç döllenme falan olmuştur bilemeyiz

1aylık hamilelik için çok az bir değer değil mi sizce
Beta da kişiye göre farklılık gösterebilir. Hamileliğiniz başında oldugunuz net belli. 3 hafta 5 hafta diyemem adetiniz 6 gün geçmiş o sebepten 1 aylıktır ortalama.

Gec dollenmede son adet tarihinin pek onemi yok, endise etmeyin beta hcg dusuktur diye. Belki gec dollenme yasadiniz bilemezsiniz. Iki gunde bir iki katina cikmasi gerekiyor bu olduktan sonra iciniz rahat olsun. 2000 in uzerindeyken kese gözüküyor, beta hcg ye gore değil keseyi ultrasonra ölçüp ona gore kaç haftalık oldugunu soyluyor doktor 🥰

Beta da kişiye göre farklılık gösterebilir. Hamileliğiniz başında oldugunuz net belli. 3 hafta 5 hafta diyemem adetiniz 6 gün geçmiş o sebepten 1 aylıktır ortalama.
İlk gebeliğim ve ilk gebeliklerim %90 ı düşükle sonuçlanıyormuş ondan dolayı korkum var inşaAllah sağlıkla olur

Gec dollenmede son adet tarihinin pek onemi yok, endise etmeyin beta hcg dusuktur diye. Belki gec dollenme yasadiniz bilemezsiniz. Iki gunde bir iki katina cikmasi gerekiyor bu olduktan sonra iciniz rahat olsun. 2000 in uzerindeyken kese gözüküyor, beta hcg ye gore değil keseyi ultrasonra ölçüp ona gore kaç haftalık oldugunu soyluyor doktor 🥰
Tekrar kan verdim ortalama ne kadar yükselmesi lazım sizce yani 213 den 426 ya mı Çıkması gerekiyo

İlk gebeliğim ve ilk gebeliklerim %90 ı düşükle sonuçlanıyormuş ondan dolayı korkum var inşaAllah sağlıkla olur
Hayır böyle düşünmeyin %90 ı düşüyor diye birsey yok. Tüm dünyadaki hamileliklerin oranı düşünüldüğünde 10 gebelikten 3 ü düşükle sonuçlanıyormuş. İlk veya son olması önemli değil. Eğer sağlıklı bir embriyo değilse zaten düşüyor ne yaparsak yapalım. Umarım sağlıklı bir hamileliktir.

Hayır böyle düşünmeyin %90 ı düşüyor diye birsey yok. Tüm dünyadaki hamileliklerin oranı düşünüldüğünde 10 gebelikten 3 ü düşükle sonuçlanıyormuş. İlk veya son olması önemli değil. Eğer sağlıklı bir embriyo değilse zaten düşüyor ne yaparsak yapalım. Umarım sağlıklı bir hamileliktir.
İnşaAllah sağlıklıdır teşekkür ederim

Bugun ki kan sonucum 386 normal mi peki
Valla bilmiyorum ki canim sadece 2 gunde bir 2 katina cikmasi gerektigini biliyorum bende, ona gore dusununce iyi gibi mantiken ama bende sağlıkçı falan değilim sonuçta 🤷‍♀️ keske bekleseydin 2 gun sonra yaptirsaydin korkmicaksan koronadan yarin da gidersin yada aile hekiminin numarasi varsa ona da sorabilirsin telefondan gitmeden bu deger iyi mi diye

Doktorum 1 hafta sonra çağırdı ama erken gitmeyi düşünüyorum biraz korku var içim de onu atmak İçin
Korkma canım moral en önemlisi sen kendini iyi tut iyi beslen iyi bak zaten meleginde hep senle kalıcak ve allah'ın izniyle sağlıklı gelicektir

Back
X