Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar merhaba ben 5 gün geç regl oldum ve regl olduktan sonra yediğimi istifra ettim ve bugün öğlenden beri midem bulanıyor hareket etsem de nefes alsam da midem bulanıyor sizce hamilelik belirtisi falan olabilir mi ?
arkadaşlar merhaba ben 5 gün geç regl oldum ve regl olduktan sonra yediğimi istifra ettim ve bugün öğlenden beri midem bulanıyor hareket etsem de nefes alsam da midem bulanıyor sizce hamilelik belirtisi falan olabilir mi ?
sanırım hayatınızda hiç böyle şeyler görmemişsiniz bununla ilgili yabancı bir program bile var hamileyken regl de olabilirsiniz ve bunu fark etmeyebilirsiniz de gidip Tlc nin hamile olduğumu bilmiyordum programını izleyin.
sanırım hayatınızda hiç böyle şeyler görmemişsiniz bununla ilgili yabancı bir program bile var hamileyken regl de olabilirsiniz ve bunu fark etmeyebilirsiniz de gidip Tlc nin hamile olduğumu bilmiyordum programını izleyin.
Evet ben Cabbar dağında yaşıyorum ateşle ve dumanla haberleşiyoruz televizyondan bir haberim.
Sizde lekelenme, implantasyon kanaması, üzerine görme gibi şeyleri araştırırsanız bu kanamanın regl kanamasıyla dahi uzaktan yakından alakası olmadığını anlayacaksınız.