Sizce ne olabilir?

rdlpstck

Baş.:69.7 güncel:67.9 Hedef:60
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2010
3.558
793
373
merhaba hanımlar
benim yanaklarımda bir kaç gündür küçük kırmızı sivilce gibi şeyler çıktı ama sivilce değil.iki göz altımda da var.sizce bu ne olabilir?
yanak bölgem kuru t bölgem yağlıdır.alerji olabileceğini düşünmüyorum çünkü her zaman yediğim şeyleri yiyorum.
sebep ne olabilir? doktora gitmeyi düşünüyorum ama aklıma takıldı.benzer sorunlar yaşayan varsa yardımlarınızı bekliyorum.

isilik olabilir sıcaklardan kaynaklı. eğer öyleyse bir haftaya kalmaz geçer. doktora görünmekte fayda var tabii

Bana da oldu bu yaz canım bir günde oldu hem de..bol bol su iç güneş kremi kullan,yediklerine de dikkat et ağır şeyler yeme..benim 2-3 günde geçmişti..

Bana da oldu bu yaz canım bir günde oldu hem de..bol bol su iç güneş kremi kullan,yediklerine de dikkat et ağır şeyler yeme..benim 2-3 günde geçmişti..

canm sende kaşıntı var mıydı? isilik olursa kaşınır diyorlar da.bende kaşıntı yok.

canm sende kaşıntı var mıydı? isilik olursa kaşınır diyorlar da.bende kaşıntı yok.

Hayır canım kaşıntı filan yoktu,alnımda ve göz altlarımda olmuştu..ama o bir gün önce diğer günlerden farklı olarak yüzüme bebek pudrası sürmüştüm,gözenekleri tıkamıştır belki,sen de farklı olarak ne yaptın ne yedin onu düşün,güneşten de olabilir..güzelce yüzünü sıcak suda yıka canım,varsa sivilce durumlarında kullandığın krem onu sür,düzelir bence..

internette ne olabilir diye araştırdım da içim sıkıldı teşekkür ederim canm içimi rahatlattın.

Büyük ihtimalle isiliktir, bende de olur arada. Özellikle beyaz tenliyseniz cildiniz daha hassastır sıcaktan olmuştur. Yağlı ürünler kullanmamaya çalışın. Su bazlı nemlendiriciler çözer olayı.

canım aynısını banada oldu bugün sıcaklardan ara ara oluyo ama geçiyo bi iki güne merak etme internetteki yorumlar adamı öldürür zaten çok korkunç yorumlar oluyo abartılı genelde

Büyük ihtimalle isiliktir, bende de olur arada. Özellikle beyaz tenliyseniz cildiniz daha hassastır sıcaktan olmuştur. Yağlı ürünler kullanmamaya çalışın. Su bazlı nemlendiriciler çözer olayı.

esmer tenliyim canm sıcaktan olabilir haklısın teşekkür ederim

canım aynısını banada oldu bugün sıcaklardan ara ara oluyo ama geçiyo bi iki güne merak etme internetteki yorumlar adamı öldürür zaten çok korkunç yorumlar oluyo abartılı genelde

evet canm insan biraz insaflı yorum yapar ya ne zaman bi rahatsızlık için göz atsam içim kararıyor oturup ağlayacak duruma geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…