- 26 Aralık 2017
- 63
- 4
- 1
- Konu Sahibi Kelebek-00
Farklı bir şehire evlenip gitmek nasıl birşey korkuyorum galiba ablm çok yanlış yoldaşın ama hayat senin diyor ne yapıcam ben
??

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Farklı bir şehire evlenip gitmek nasıl birşey korkuyorum galiba ablm çok yanlış yoldaşın ama hayat senin diyor ne yapıcam ben??
Esin nereye sen oraya.. Fedakarlik gerektiriyor bence cok takma bu durumu :)Farklı bir şehire evlenip gitmek nasıl birşey korkuyorum galiba ablm çok yanlış yoldaşın ama hayat senin diyor ne yapıcam ben??
Anlaşıyorum evet ama 16saat uçakla 1 saatNekadar uzak?
Bende ailemden 30km uzakliktayim. En az haftada bir kez gidip görüyorum.
Alismasi insanina göre degisiyor bence. Eger yeni insanlarla tanisma yada esinin ailesinle iyi anlasiyorsan hic sorun olmaz..
Çok şey değişirYani nereden nereye gideceksin hayatında neler değişecek?Buna bağlı biraz
Yani sevdiğim adamla gitmeli miyimBabam emekli asker, annem 18 yaşında evlenmiş babamla.
Bir evin bir kızıyken ülke kazan annemler kepçe dolaşmış durmuş.
15 Farklı şehirde yaşamış kadın, dile kolay.
Benim sosyetik annem teee o yıllarda yaptıysa herkes yapar, emin olun.
Artık en uzak mesafeler 1 saatlik yolculuk demek, özlemler saniyelik telefona sarılmak demek.
Öyle mi diyorsunEsin nereye sen oraya.. Fedakarlik gerektiriyor bence cok takma bu durumu :)
Oyle diyorum tabi ki seviyorsan bunu dusunmezsin bile :)Öyle mi diyorsun
Neye göre yanlış yoldasın diyor ablanız anlamadım.Farklı bir şehire evlenip gitmek nasıl birşey korkuyorum galiba ablm çok yanlış yoldaşın ama hayat senin diyor ne yapıcam ben??
Seviyorsan bu soru cok sacma olmamış mı?? Seviyorsan her türlü kalbin seni götürür zatenn bende aileme 15 saatlik yoldayım ama gelirken sormak hiç aklıma gelmemişti ...Yani sevdiğim adamla gitmeli miyim
Yerinde olsaydım gitmezdim.Farklı bir şehire evlenip gitmek nasıl birşey korkuyorum galiba ablm çok yanlış yoldaşın ama hayat senin diyor ne yapıcam ben??