• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne olur ?

Kelebek-00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2017
63
4
1
Farklı bir şehire evlenip gitmek nasıl birşey korkuyorum galiba ablm çok yanlış yoldaşın ama hayat senin diyor ne yapıcam ben :( ??

Nekadar uzak?

Bende ailemden 30km uzakliktayim. En az haftada bir kez gidip görüyorum.

Alismasi insanina göre degisiyor bence. Eger yeni insanlarla tanisma yada esinin ailesinle iyi anlasiyorsan hic sorun olmaz..

Babam emekli asker, annem 18 yaşında evlenmiş babamla.
Bir evin bir kızıyken ülke kazan annemler kepçe dolaşmış durmuş.
15 Farklı şehirde yaşamış kadın, dile kolay.
Benim sosyetik annem teee o yıllarda yaptıysa herkes yapar, emin olun.
Artık en uzak mesafeler 1 saatlik yolculuk demek, özlemler saniyelik telefona sarılmak demek.

Babam emekli asker, annem 18 yaşında evlenmiş babamla.
Bir evin bir kızıyken ülke kazan annemler kepçe dolaşmış durmuş.
15 Farklı şehirde yaşamış kadın, dile kolay.
Benim sosyetik annem teee o yıllarda yaptıysa herkes yapar, emin olun.
Artık en uzak mesafeler 1 saatlik yolculuk demek, özlemler saniyelik telefona sarılmak demek.
Yani sevdiğim adamla gitmeli miyim

Farklı bir şehire evlenip gitmek nasıl birşey korkuyorum galiba ablm çok yanlış yoldaşın ama hayat senin diyor ne yapıcam ben :KK43: ??
Neye göre yanlış yoldasın diyor ablanız anlamadım.
Ben ailemden çoook uzakta bir şehirdeyim. Arabayla 14-15 saat. Ve gayet de mutluyum halimden. Bunun nesi yanlış yol olabilir?

Evleneceginiz kişiyle ilgili sorunlar varsa, o ayrı tabi ki.. Evlendikten sonra ailelerle mesafe ister yarım saat olsun, isterse 20 saat olsun fark etmez.. Herkesin evi ailesi yaşami ayri.. Evlendiginde artik çiftler yeni kurdukları ailelerine odaklanmalılar, o sebeple her iki taraf için de aile özlemi çekmek iyidir diye düşünenlerdenim.

Ah bu ablalar. Ablan neye göre konuşuyor bilmiyorum ama tek mesele uzaklıksa seviyorsan prıblem olmaz birde arkadaşların dediği gibi fedakarlık olmadan olmaz. Hele bi başınıza uzak olacaksanız alışır gidersin. Kocam deseki gidicez şimdi şuan hiç düşünmem kalkar giderim teslimiyet önemli.
Ama bu teslimiyet içinde güven lazım buda zamanla olur.
Senin endişeni çok iyi anlıyorum. Bu konuda destek veren yoksa yanında işin içinden çıkamaman normal.
Otur herşeyi hesapla.
Seviyormusun nekadar güveniyorsun. Son karar senin. Hakkında hayırlısı olsun.

Back
X