sizce ne olur

hahayyt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2013
24
8
36
Sevgili kk üyeleri, çok uzun süredir tüm merak ettiklerini hep burdan arastirdim. Simdi sizlerden fikir almak istiyorum. Nerdeyse bir sene olacak sevdigim insanla tanisali. Ama bu süre içinde sınırları zorlayan şeyler yasadik. Sevdiğim insan önce eski sevgilisi ile irtibatını kesmemiş ve kadının ( kadın diyorum artık evli) kendisine ulaşmasına engel koymamisti. Beni alaattin tartışması yaşadık ve ayrildik. Sonra benden başka kimseyle konuşmadığını ve beni ne kadar sevdiğine inandırmaya calisti ( ben inanmak istedim). Daha sonra bu kadın yuzunden bu kez daha tartıştık ve yine ayrilip baristik. Benim fevri davranislarim onun tahammulsuzlugu derken defalarca ayrildik. Defalarca da baristik. Olmayanı oldurmaya çalıştık. Her ayrılıp baristigimda facesine giriyordum ve benle her kustugunde tanımadığı kızlarla eklemişler birbirilerini. Kendisi bunları da inkar etti. Neyse uzatmayalım yapmaz dedikçe her istediği olmadığında bana ağza alınmayacak küfürler etti. Hatta artık kendisi beni terk eder oldu. Ama buna rağmen beni çok seviyormuş gibi gösterdi etrafa. En son bana sen kimsin lan diye başlayıp onlarca hakaret etti :KK43: terk etti ve ulaşması engelledi kendisine. Tabi ulaşmaya ve konuşmaya çalışırken bi de beni yalancılıkla suçladı. Kendisine ilk defa soğudum. Şöyle Bi bakınca da ne kadar aptal biriyim de inandım ya da peşinden koştum hatta kendimi küçük düşürmüşum dedim. merak ediyorum bu insan beni arar mi ilerde, pismanlk duyar mi? Erkekleri pek taniyamiyorum. Ve bu yasadiklarimi nasil atabilirim uzerimden??

Sevgili kk üyeleri, çok uzun süredir tüm merak ettiklerini hep burdan arastirdim. Simdi sizlerden fikir almak istiyorum. Nerdeyse bir sene olacak sevdigim insanla tanisali. Ama bu süre içinde sınırları zorlayan şeyler yasadik. Sevdiğim insan önce eski sevgilisi ile irtibatını kesmemiş ve kadının ( kadın diyorum artık evli) kendisine ulaşmasına engel koymamisti. Beni alaattin tartışması yaşadık ve ayrildik. Sonra benden başka kimseyle konuşmadığını ve beni ne kadar sevdiğine inandırmaya calisti ( ben inanmak istedim). Daha sonra bu kadın yuzunden bu kez daha tartıştık ve yine ayrilip baristik. Benim fevri davranislarim onun tahammulsuzlugu derken defalarca ayrildik. Defalarca da baristik. Olmayanı oldurmaya çalıştık. Her ayrılıp baristigimda facesine giriyordum ve benle her kustugunde tanımadığı kızlarla eklemişler birbirilerini. Kendisi bunları da inkar etti. Neyse uzatmayalım yapmaz dedikçe her istediği olmadığında bana ağza alınmayacak küfürler etti. Hatta artık kendisi beni terk eder oldu. Ama buna rağmen beni çok seviyormuş gibi gösterdi etrafa. En son bana sen kimsin lan diye başlayıp onlarca hakaret etti :KK43: terk etti ve ulaşması engelledi kendisine. Tabi ulaşmaya ve konuşmaya çalışırken bi de beni yalancılıkla suçladı. Kendisine ilk defa soğudum. Şöyle Bi bakınca da ne kadar aptal biriyim de inandım ya da peşinden koştum hatta kendimi küçük düşürmüşum dedim. merak ediyorum bu insan beni arar mi ilerde, pismanlk duyar mi? Erkekleri pek taniyamiyorum. Ve bu yasadiklarimi nasil atabilirim uzerimden??
erkekler sıkılınca çok güzel kaçıyorlar. artık eskisi gibi ayrılık konuşması yapmıyorlar. d,rek soğuk davranmaya başlayarak tartışmayı kadının çıkarmasını sağlayıp öyle ayrılıyorlar. yoluna bakmalısın. bnen bile unutamam dediğim insanı unuttum başkasıyla olabildim. artık öyle rahatım ki.nasılsa bunu da unuturum ben kimleri unutmadım ki diyebiliyorum.

Hayır. Kesinlikle aramasını istemiyorum. :( beni ailemle tehdit etmisligi var. Merak ediyorum. Hisleri nedir, amacı nedir diye? Bu arada evet erkekler artık ayrılığın günahını bize odetme ve kendini iyi gösterme derdinde :(

Hanımlar, sizce gerçekten çok mu aptal davrandım :( en çok da kendime bunları konduramiyorum

biraz, evet aptallik etmissin
ama gelecek de ayni hatalari yapmamak icin bazi seyleri yasamamiz gerek

artik insallah sana deger vermeyeni daha kolay cikarabilirsin hayatindan ve hak edeni hakkiyla seversin

Allah kalbi güzel insanlarla karsilastirsin

erkekler sıkılınca çok güzel kaçıyorlar. artık eskisi gibi ayrılık konuşması yapmıyorlar. d,rek soğuk davranmaya başlayarak tartışmayı kadının çıkarmasını sağlayıp öyle ayrılıyorlar. yoluna bakmalısın. bnen bile unutamam dediğim insanı unuttum başkasıyla olabildim. artık öyle rahatım ki.nasılsa bunu da unuturum ben kimleri unutmadım ki diyebiliyorum.
Çok haklısınız erkekler kendileri yaptı mı bi şekilde af ettiriyor ama biz yaptık mi sen böyle yaptın sen böyle ettin oluyor. SUç bize kalıyor. Konuyu açan Dostum sana gelirsek arkana bakmadan kaçmalısın. Bundan önceki ilişkim böyleydi 3 yıl sürdürdüm ittire kaktıra. Ama kendimden taviz verdim. Ve kendime söz verdim benim karakterimde ciddi anlamda sorun yaratırsa bitircem diye. Ve çok sevdiğim adamı 3 gün önce bitirdim. Çünkü olamıcaktık.

Canım benim bence senin bu adamın sana geri dönüp dönmeyeceğini hiç ama hiç düşünmemen gerekiyo. çünkkü bu adam yarın öbür gün geri dönsede sana bu kadar terbiyesizlik ve edepsizlik yaptıktan sonra senin onun yüzüne bile asla ama asla bakmaman gerekiyo. ne sanıyo bu erkekler kendilerini ben anlamıyorum. sakın ama sakın bi daha hiç bi ortamdan konuşma o konuşmak istersede engelle. kendi değerini kendin belirlersin. peşinde koşarsan onun için hep onun peşinde koşan cepteki kız olucaksın....

Haklısın canım :( ya ben geri donmesini istemiyorum zaten. Ya bu beni tehdit etti ailemle. Sanki pis resimlerimiz varmis gibi. Ama sadece bulustugumuz gunler normal insanlar gibi yanyana oturmus resimler sadece. Kavga etigimiz esnada arkadasina babasini aricam falan yapmis. Arkadasi engellemis onu. Simdi bir haftadir sesi sedasi yok. Korkuyorum aslında :( ailem aşırı muhafazakar ve sadece konuştuğum için bile bana çok kizdilar

Haklısın canım :KK43: ya ben geri donmesini istemiyorum zaten. Ya bu beni tehdit etti ailemle. Sanki pis resimlerimiz varmis gibi. Ama sadece bulustugumuz gunler normal insanlar gibi yanyana oturmus resimler sadece. Kavga etigimiz esnada arkadasina babasini aricam falan yapmis. Arkadasi engellemis onu. Simdi bir haftadir sesi sedasi yok. Korkuyorum aslında :KK43: ailem aşırı muhafazakar ve sadece konuştuğum için bile bana çok kizdilar

anlıyorum içinde bulunduğun durumu ama bu senin hayatın sana bu kadar yamuk yapan adam geri dönse evlenicekmisin bu adamla sırf ailen kızmasın diye... ailen kızar iki gün sürer ama sen bu adam geri dönerse belkide ona bir hayat katlanıcaksın.bence iki kere düşün. ve bu adamla bi daha asla konuşma.

Aynen dediğinizi yapicam bende. Ya Allah ışte her defasında olmayacağına dair bi sebep yaşatıyor. Ama ben anlamıyorum bensiz nefes dahi alamayacağını, benim bi gözyaşına dünyaları yakacağına inandiran adam şimdi beni korkutan ve nefret ettiğim adam oldu. Üzülüyorum ya. Hem korktuğum için hem de yanlış insan olduğu için. Biz kadınların dürüstçe birini sevmeye hakkı yok mu? Onun tehdit edebileceğim bişey olsa ben asla yapmazdım :KK43:

canım bnim hiç acıma kendine acınacak halde değilsin...senin değerini bilmeyen bu erkeği hayatından çıkardığında o senin değerini bilecek olan erkeğe bi adım daha yaklaştığını asla aklından çıkarma:KK39:

Back
X