Sevgili kk üyeleri, çok uzun süredir tüm merak ettiklerini hep burdan arastirdim. Simdi sizlerden fikir almak istiyorum. Nerdeyse bir sene olacak sevdigim insanla tanisali. Ama bu süre içinde sınırları zorlayan şeyler yasadik. Sevdiğim insan önce eski sevgilisi ile irtibatını kesmemiş ve kadının ( kadın diyorum artık evli) kendisine ulaşmasına engel koymamisti. Beni alaattin tartışması yaşadık ve ayrildik. Sonra benden başka kimseyle konuşmadığını ve beni ne kadar sevdiğine inandırmaya calisti ( ben inanmak istedim). Daha sonra bu kadın yuzunden bu kez daha tartıştık ve yine ayrilip baristik. Benim fevri davranislarim onun tahammulsuzlugu derken defalarca ayrildik. Defalarca da baristik. Olmayanı oldurmaya çalıştık. Her ayrılıp baristigimda facesine giriyordum ve benle her kustugunde tanımadığı kızlarla eklemişler birbirilerini. Kendisi bunları da inkar etti. Neyse uzatmayalım yapmaz dedikçe her istediği olmadığında bana ağza alınmayacak küfürler etti. Hatta artık kendisi beni terk eder oldu. Ama buna rağmen beni çok seviyormuş gibi gösterdi etrafa. En son bana sen kimsin lan diye başlayıp onlarca hakaret etti
terk etti ve ulaşması engelledi kendisine. Tabi ulaşmaya ve konuşmaya çalışırken bi de beni yalancılıkla suçladı. Kendisine ilk defa soğudum. Şöyle Bi bakınca da ne kadar aptal biriyim de inandım ya da peşinden koştum hatta kendimi küçük düşürmüşum dedim. merak ediyorum bu insan beni arar mi ilerde, pismanlk duyar mi? Erkekleri pek taniyamiyorum. Ve bu yasadiklarimi nasil atabilirim uzerimden??