Saç Rengi ve Saç Boyama sızce ne renk yapmalıym ( resımlı )

boyatmaaa :) cok güzel rengi sacının kuaföre de helal olsun her kuaför böyle yapmaz..
illa bişey yaptırcam diyosan uclarına balyaj attır sıkıldıgında kestirirsin olur biter.

bence boyatma bende senin gibiydim saçlarıım aynı renkteydi herkez çok beğeniyordu rengi boyattım ne oldu kendim ettim kendim buldım ama şimdi 1,5 sene oldu boyatmıyorum saçlarım yıpranmştı ama değişiklik olsun diye boya değilde saçlarıma önlerden kat arkalardan v şekil kestirdim oldukça güzel oldu şampuanımın içinede zeytinyağı bademyağı bal bepanthen tüpü evigen tüpü bunlardan kırdım her banyodan önce şampuanımı çalkalıyorum ve öyle yıkanıyorum gayette memnunum canım tavsiye ederim

canım kesinlikle boyama harika saçların varr bikere boyarsan hep boyamak zorundasın aktı flnn beyazlaana kadr boyama mahvetmee
çok değişiklik istiyosann saçlarının uçlarına bazı kısımlarına papatya suyu sürr

syliviaplath saçının renqi qerçkten doaL we hoş
ama açmak için papatya suyunun işe yarayacağını düşnmüorum
neden dersen papatya suyu açık kumral-sarı we sarıya dönük doğal saç tonlarında işe yarayabilio, onlarda da kesin deil
ama yine de papatya suyuna dewam edip şansını deniceksen saçını papatya suyuyla ıslattıktan sonra güneşte beklemen we bunu bikaç kez tekrar etmen qerekir (saç renqini açmasa bile faydalı,saçı beslio)
eer sonuç alamazsan we boyamaya karar werirsen, arkadaşların da dediği qibi sadce uçlarına aralara sarı weya kızıl atabilirsin, çok hoş bi hawa werir.
balyaj yıpratsa da her yıkamada saç uçlarına krem kullanırsan çok da sertleşmez
:1rolleyes:

sakın boyatma o güzelim saçlarını :oklava:
böle çok güzel maşallah , bir kere diye başlarsın bidaha bidaha , mahvolur ,pişman olursun .
çok sıkıldıysan biraz boyunu kestir , uçlara minik gölgeler olabilir ama sakın tüm boya yaptırma ,
saçının rengini kaybetme :1hug:

boyatmakla en büyük hatayı yaparsın...,
sakın yapma hayatım saçımı boyattıktan sonra çok kötü oldu
o güzelim saçlara yazık etme yapma
sonra pişman olursun olucaksında zaten
saçlarının o canlılığı parlaklılığı gidicek
yerine kırık cansız dökülen ve kopan saçlar kalcak
kendimden biliyorum kuaföre 200 tl bayıldık ama pişmanlıklarım daha fazla

papatya suyu kokusu cok ıgrenc olsda bı ıse yaramıyor bugunde surdum ama saclarım daha yumusak onun dışında herkesten aynı tpkıyı aldım sanırım tamamen boyamayı artık dusunmuyorum :) ama içim içimide yemıyo degıll :):)

ben de 2-3 senedir kızıl da istiyorum platin de istiyorum ama kendime engel oluyorum canım çünkü doğal rengimi çok seviyorum, bir ara çok istiyordum annemle kavga bile etmiştim :) ama artık öğrendim iyi ki bana engel olmuş da boyatmamışım tamamını diple uğraşmak çok zor gerçekten gözüm yemiyo, uçlara kızıl attırdım belki bi tutam platin yaparım böyle böyle idare ediyorum :) ilerde beyazlayınca boyatacağız zaten mecbur yerimseniben

uclara krepe balyaj yaptırdım oyle bı degısıklık oldu cok dogal durdu zaten herkes cok begendı. ama dıp rengımı asla degıstırmeyı dusunmuyorum :))))

Back
X