- 23 Ekim 2017
- 10
- 2
- 1
- Konu Sahibi _hayat ve hayal_
Merhaba bayanlar.bir konuda fikrinizi almak istiyorum.inanın ne yapacağımı bilemiyorum.Ben çalışıyorum.işim o kadar rahatki.istediğim zaman evime gidip gelebiliyorum.çoçuklarım yanımda durabiliyor.sıkıldımmı çıkıp gezebiliyorum.yani rahatça çalışabileceğim bir ortam.ama maaşım düşük.sorunum şu 3 yaşımda bir kızım var.şu an eşim çalışmadığı için evde bakabiliyor.çocuğumu yanımada getirebiliyorum.ama yinede yaşı küçük.laf anlamıyor.ne kadarda olsa el işi rahatsız oluyorum.bağırıyor.uyku uyuyamıyor.müşteriler varken durmuyor.zor yani.ama patronum o kadar iyi bir insanki hiç rahatsız olmuyor.ama yinede yanıma fazla getirmek istemiyorum.haftanın birkaç günü annemde kalıyor.annemın evi pek yakın sayılmaz.sağolsun bakabildiğince bakıyor.ama yaşlı ve çocuğum çok yaramaz.annemi yormamak için 3-4 gün idare edebiliyorum.eşim işe girince napıcam bilmiyorum.sürekli yanımdada tutamıyorum.işim o kadar rahatki bırakmakta istemiyorum.kreşe ver diyebilirsiniz.ama kreşler çok pahalı aldığım maaşı oraya verirsem bana 300-400 lira kalıyor.evde boş boş oturuncada bunalıma giriyorum.çalışmak,birşeylerle meşgul olmak çok iyi geldi bana.sizce ne yapabilirim?