Sizce ne yapayım

esmerkuzum

hamdolsun :)
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
1.060
328
323
İyi günler herkese,
Direkt konuya gireyim cok sinirliyim birçok nedeni var belki bı birikim
Oğlum kaç gündür ateşli p.tesi aksam acile götürdüm bağırsaklarında hafif enfeksiyon var dedi ilaç verdi Hala 38 ibuluo ateşi
Köpek dısı de dahil 4 tane de Dis gelioo onunda mi etkisi var bilmiyorum köpek dısı zor çıkar diolar çünkü
Cok moralim bozuluo onu oyle görünce asıl mesele esimin koyü bulunduğumuz yere 1 saat felan cumadan gidip c.tesi yada pazar donecekler esim beni de sürüklüyor gel die ama gidesim yok söyle ki
Evlendiğimden beri k.validemin lafiyla o her istediğinde gittik girmediğimizde laf yedik
Bende paranoya halini aldı hamileyken gittim ister istemez dayanamayıp bisiler yapıyorsun cocuğun hareketleri durdu
Cocuk küçükken gittim gunü birlik akşamına acil e taşındık 40 derece ateşle enfeksiyon dediler kaç guncektik
Şimdi bende bunlar paranoya oldu gidesim gelmioo. Esimde ben seni sürekli mı goturuorum gel Dio laf. Ediyorlar die
K.validem esime lafvuruomus millet beni soruomus da cocugumerak ediolar mis da hic gitmiyormuşuz da. Yoruluolarmis da
Tamam yoruluolar ama güçleri yettiğince yapmiolar gecen dedim allahaskina mahvediosunuz kendinizi 2 kisisiniz alacağınız 1 kg şey bu kadar yormayın
Vişne toplama. Derdi çıktı basıma esime sana vişne vermicem gel topla istiyorsan diomus kaynima şimdi kayisi gönderiyor bunlar umrunda diil beni zorlamasın artık iyice inat oldum ya
Bir de siz bize gelmiyorsunuz bizde sizegelmicez. Diecocukca seyler yapio napacagim şaşırdım
Sizce esimle gideyimmmi gönülleri olsun die cocuk da ateslenip duruo Napcam şaşırdım

Son düzenleme:
çocuğun iyileşmeden gitme geçmiş olsun bu arada. çocuk oralarda suyla falan haşır neşir olur sa yine hastalanır maazallah gitme

canım geçmiş olsun öncelikle ama

nolursunuz bıraz daha özenli yazsanız yazılarınız
inanın harfleri hep yemişsiniz hıc bırsey anlamadım.nokta yok ,virgül yok

......
sıkıntılısınız anlıyorum ama guzel yazarsanız bızde guzel anlarız ve ona gore olumlu yorumlar yaparızz..
....
yerınde olsam gıtmem cocugumun saglıgı eşimin gönlünden daha önemli benım ıcın ....
iyice iyileşmeden gıtme bıryere ............
......
tekrar geçmiş olsun

İstemedıgın bı yere zorla gıdecek halın yok tabide.. Baksana senı ve torunlarını gorebılmek ıcın neler yapıyolar..cocugun ıyılestıkten sonra beraber gıdın bence..Hem cocugununda hakkı dedesıyle nınesını gormek..

Haklisin ama Cook sinirliyim delirttiler beni esimde saolsun beni düşünmez ben bişey derim yok
Ama ailesi dediğinde istemese de laf etmesinler gönülleri olsun bitirdi beni
Benim gönlüm yok mü diorum ses yok

Güzelim 10 dk aramız var biz gidersek geliyorlar yoksa siz gelmiyorsunuz diye gelmiyoruz diyorlar

bence git canım.duygusal değil stratejik davran. araya iyice soğukluk girmesin. gittiğinde çocuğuna daha özenli olursun. hem zaten 1 saatmiş köyün uzaklığı. gittiğin de işe güce fazla bulaşma, çocuğunla ilgilen. ama git. çünkü kocanın ailesine ne kadar iyi olursan o da senin ailene öyle olur ve tabi ki sana da karşı. sen de daha az gerilmiş olursun ve haklı duruma geçersin. kayınvaliden senin hakkında olumsuz konuştuğunda ise ben onları mutlu etmek için herşeyi yapıyorum der kocanında senin tarafına geçmesini sağlamış olursun...

Cok üzgünüm o gün yavrumuz ateşi fırladı birden telaşla babami aradım esim ise gidecek die
Saolsun istey di atlayıp geldi yavrumuz ateşi düştü iyi gibiydi beklediler genede
Aksam tekrar ateslendi artık hastaneye göturecektik
Annem k.valideni de ara haber ver ayıp olur farklı düşünür dedi
Aradım geldiler cocuk halsiZ disten dir götürmeye gerek yok tarzı konuştu
Onu da geçtim gece 11 bana yeğenini aramamı söylüyor sanki doktor basıma
Neymiş onun cocuğu da zor geçirmiş ne yapmak gerektiğini söyleyecek
Hastaneden çıktık eşi. Geç. Gelecekti gece. Aramız 10 dk annelerin evi onun kinden daha uzak laf gelişi ben kalırım dedi yanımda
Annemler babanız evde vs.. Dedi hemen evine gitti itiraz etmeden
Gece. 1 e kadar ailem bekledi yanımda o daha yakinken
Cok koydu bana..

Bı yanım senin gibi dusunuo alt tarafı 1 saat 1 gün die ama ne zaman gitsem bı sorun oluyor psikopat oldum artık gidersem cocuk hastalanacakmis gibi geliyor

Çocuk bu, heryerde hastalanabilir. Diş çıkarıyorsa gitseniz de gitmeseniz de ateşi olacak. Eğer başka bir sorununuz yoksa, başka bir nedenden dolayı gitme konusunda isteksiz değilseniz gidin bence. Eğer çocuk çok hastaysa eşinize "Haftaya gidelim mutlaka, bu hafta çocuk toparlansın." deyin. Ailelerle büyük bir problem yoksa arada gönül almak lazım bence. 1 saatlik yolmuş altı üstü.

Yoka ateslenio ara ara bağırsaklarında hafif enfeksiyon çıktı ilaç kullanıyoruz psikolojik benim sanırım ne zaman gitsem cocuk hastalanıp geliyor o yüzden

böyle dayatmalara zorlamalara bende çok kızıyorum büyükler biraz da gençlere tercih hakkı bıraksalar keşkebence çocuğun iyileşmeden gitme hiç gitmem gelmem deme biraz politik ol bende gitmeyi çok istiyorum ama çocuk hasta rahat edemem düzelince geliriz diyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…