- 27 Şubat 2012
- 1.060
- 328
- 323
- Konu Sahibi esmerkuzum
-
çocuğun iyileşmeden gitme geçmiş olsun bu arada. çocuk oralarda suyla falan haşır neşir olur sa yine hastalanır maazallah gitme
canım geçmiş olsun öncelikle ama
nolursunuz bıraz daha özenli yazsanız yazılarınız
inanın harfleri hep yemişsiniz hıc bırsey anlamadım.nokta yok ,virgül yok
......
sıkıntılısınız anlıyorum ama guzel yazarsanız bızde guzel anlarız ve ona gore olumlu yorumlar yaparızz..
....
yerınde olsam gıtmem cocugumun saglıgı eşimin gönlünden daha önemli benım ıcın ....
iyice iyileşmeden gıtme bıryere ............
......
tekrar geçmiş olsun
İstemedıgın bı yere zorla gıdecek halın yok tabide.. Baksana senı ve torunlarını gorebılmek ıcın neler yapıyolar..cocugun ıyılestıkten sonra beraber gıdın bence..Hem cocugununda hakkı dedesıyle nınesını gormek..
bence git canım.duygusal değil stratejik davran. araya iyice soğukluk girmesin. gittiğinde çocuğuna daha özenli olursun. hem zaten 1 saatmiş köyün uzaklığı. gittiğin de işe güce fazla bulaşma, çocuğunla ilgilen. ama git. çünkü kocanın ailesine ne kadar iyi olursan o da senin ailene öyle olur ve tabi ki sana da karşı. sen de daha az gerilmiş olursun ve haklı duruma geçersin. kayınvaliden senin hakkında olumsuz konuştuğunda ise ben onları mutlu etmek için herşeyi yapıyorum der kocanında senin tarafına geçmesini sağlamış olursun...
Çocuk bu, heryerde hastalanabilir. Diş çıkarıyorsa gitseniz de gitmeseniz de ateşi olacak. Eğer başka bir sorununuz yoksa, başka bir nedenden dolayı gitme konusunda isteksiz değilseniz gidin bence. Eğer çocuk çok hastaysa eşinize "Haftaya gidelim mutlaka, bu hafta çocuk toparlansın." deyin. Ailelerle büyük bir problem yoksa arada gönül almak lazım bence. 1 saatlik yolmuş altı üstü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?