Sizce ne yapayım?

AkarGider

❤ bin şükür Allah'ım..
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2011
13.791
13.668
498
Kızlar ben ünv son sınıftayım, hatta uzattım iki dersim var işte onları vereceğim bu dönem.
Normalde bizim arkadaşlar genelde çalışmaya başlar bu kadar az dersi kalınca ben de önceden yazın filan çalıştım ama dedim ki bu dönem çalışmayayım yani işe girmeyeyim ama ALES'e hazırlanayım.
Güya başlayacağım ama bir türlü başlayamadım.
Evde boş boş takılıyorum bütün güün ,zaten dersim 2 güncük... Diğer günler ya gezmelerdeyim ya da evde boş boş duruyorum ..
Baharın verdiği bir üşengeçlik bir erinme duygusu da var..
Şimdi aklıma geldi bir psikiyatriste randevu mu alsam diyorum? Belki hafif bir ilaç iyi gelir? Yoksa saçmalıyor muyum sizce..çünkü evde oturdukça bunalıma girecekmişim gibi geliyor..
Açıkçası kendimi şu an mutsuz depresyonda filan hissetmiyorum arada geriliyorum tabi üzülüyorum her insan gibi durumlar olunca ama gün içinde çok rahat ve mutluyum genel anlamda onun farkındayım.Ama işte değişmem lazım onun da farkındayım çünküü değişmezsem sınav kaçacak birincisi
sınav kaçarsa ben kesin depresyona o zaman gireceğim bu da ikiiii
yani şu an kaygı ve takıntı sorunum bile var aslında...
Bana ne önerirsiniz???

neyse ben bir doktora gideyim bakalım o ne diyecek

:)Belkide okulunun bitmesinin verdiği rahatlıktır bilemiyorum.2 ders veririm nasıl olsa diye rahat takılıyorsunuz gibime geldi.
yaa ama biterse ve ben sınavı veremezsem bütün hayallerim suya düşecek demektir
sıkıldım belki de ondan sürekli çalıştım yıllardır
bir de çok eziyet gördüm hocalardan bölüm icabı
geçen öyle bir ah etmiştim ki hocanın kafasına kapı düşmüş o gün şaşırdım kaldım
cidden çok garip hocalar var bizim okulda /bölümde öğrenciiyi sıkıntıya sokacağız diye debelenen...

kusura bakma konu sahıbı bahar usengeclıgı benı de guldurdu
belli ki henuz motıvasyon yakalayamamıssın.
şu bahar bı gecsınde

Bence psikiyatrilik bir durum yok. ALES için şöyle kaliteli kurslar falan var mı acaba? Sizi motive etsin, evden çıkartıp havanızı değiştirsin yeter. Olur inşallah, kazanırsınız. Olmazsa da dünyanın sonu değil, diğer mezun arkadaşlarınız gibi çalışır, çalışırken de tekrar denersiniz sınavı. :)

bir ay kaldığı için kurs yok 2 ay evvel bile araştırdım maalesef kurs o zaman bile başlatmamışlardı..keşke olsaydı iyi olurdu aslında:)
teşekkür ederim inşallah evet olmazsa sonra dener kazanırım da bu sene alım çok oldu devlete ondan tırsıyorum bir yandan sonraki seneler boş yerler azalırsa diye...

Şimdi odamı temizleyip başlıyorum kızlar gaza gelcem gaza
tembellik yok
üşengeçlik yok
bugün sondu tamam
hadi inşallah yarına sönmezsem

Bence doktorluk hiçbir şeyin yok canım ya da bana mı öyle geldi bilemedim...
Tek ihtiyacın olan şey disiplin. Kaldı ki az dersin olması sebebiyle yeterince boş vaktin varmış. Çok rahat tamamlayabilirsin çalışmanı. (;
Bir program yapıp kendini ciddi anlamda ders çalışmaya disipline edersen tamam olacaktır.
Bir de kötü ihtimali düşünüp daha hiçbir şey bitmemişken bilinçaltını olumsuz yönlendirmemeni öneririm.

ales e evde ve deneme cozerek hazirlanman yeterli olacaktir Allah in izniyle.. bi ton komu var gibi bi bikkinliga kapilma yok yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…