Sizce ne yapmalı kizlar

Cansu098

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2015
624
226
18
35
Mrb kızlar size bisey sorcam . Koltuğumuz kırıldı . Eşimde arkadasinın koltuk tamir dükkanı var . Arkadaşına yolladı . Esim fiyatını sormaya çekiniyor . Fiyatı ya yüksek tutarsa diyor . Keske yenimi alsaydım diyor . Sizce arkadasinı kırmadan nasıl sorsun fiyatını . Fazla samimi arkadaşı değil . Parada yüksek soyleyebilir. Dün karşılaşmışlar hic bahsetmemiş eşimde sormaya çekinmiş .cooook sagolun arkadaslar fikirleriniz icin

Yapılmadan önce sorsun fiyat çok ise yenisini alırım desin. Cekinecek bisey yok bunda

Arasın desin ki ne kadar tutacak eğer fazla ise zaten değiştirmeyi düşünüyorduk yenisini alıcaz desin

Koltuğu alınca borcumuz ne diye sorsun çekinecek birşey yok.
Koltuğu alınca koltuk yapılmış olur Biz yapmadan fiyatı öğrenmek istiyoruz. Eve almaya eleman geldi oda bisey demedi

Arasın arkadaşını.
Durum nedir, hasarı çok ve yapılması yenisine maddi anlamda denk olacaksa yenisini mi alalım diye sorsun.
Direkt kaç para demeyecek ya, niye çekiniyor ki...

Astarı kendisinden pahalıysa kalsın desin.zaten hanım tutturdu yenisi diye ben zorla gönderdim falan dese :)

İs başka arkadaşlık baskà. Arkadaşı ,esin arkadaşı diye para almayacaksa ondan orası başka... ama yaptigi is karsiligi para alacağını var sayarsak sormazsa olmaz.

şaka gibi.
bir erkek bunu sormaya neden çekinir anlam veremedim.
çok mu pasif?
sen sorsana.?

ver numarayı ben arayayım sorayım bari

İyide normal ufak bir ev eşyası olsa neyse de koskoca koltuk bu.Hem gönderip,hem fiyatı pahalıymış desen daha da ayıp olmaz mı?Madem pahalı bulacaktın ne diye başta gönderdin ,başta fiyat sorsaydın demez mi?Koltuğu göndermişsiniz bir kere.Arayıp fiyatını sorun,indirim yapmasını isteyin,çok pahalı gelirse koltuğu alacağınızı söylersiniz.

Ne kadar basit bir mevzu.

Sorsun direkt dolanmaya ne gerek var.

Arasın ve hal hatırdan sonra sorsun bakabildin mi? Fiyat çıkarabildin mi?

Ne kadara mal olacak bize? Gibi….

Çekinecek ne var ki. Arasın sorsun ne kadar tutar diye sonuçta ayıp bir şey değil .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…