- 1 Kasım 2020
- 247
- 149
- 53
- 34
- Konu Sahibi endoplazmikretikulumcu
-
Ben hiç önemsemem , bu tarz insanlar asla önceliğim olamaz gerçek hayatta , kimseye bişey demem ama kime ne değer vereceğimi iyi bilirimMerhaba herkese bişeyi merak ediyorum sizler nasıl davranıyorsunuz böyle durumlarda tecrübe ve fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim :)
Bazı ortamlarda bariz yaşanan söylendiğini bişeyler gizlendiğini ya da formalite bişeyler ile sizi kandırdıklarınızı görünce ne yapıyorsunuz ?
Misal şuan ailemin yanındayım burda bile fark ettiğim şeyler oluyor ama söyleyip kendimi germek istemiyorum
Ufak tefek görünen ama insanı değersiz hissettiriren şeyler…
Uzaklaşmak mı gerekiyor tamamen yoksa kendi keyfin için görmezden gelmek mi ?
Size söylemiyorlar mi.. sizle paylaşıyorlar mi..Merhaba herkese bişeyi merak ediyorum sizler nasıl davranıyorsunuz böyle durumlarda tecrübe ve fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim :)
Bazı ortamlarda bariz yaşanan söylendiğini bişeyler gizlendiğini ya da formalite bişeyler ile sizi kandırdıklarınızı görünce ne yapıyorsunuz ?
Misal şuan ailemin yanındayım burda bile fark ettiğim şeyler oluyor ama söyleyip kendimi germek istemiyorum
Hayır gizleniyor yani gözümün içine baka baka yalan söyleniyorSize söylemiyorlar mi.. sizle paylaşıyorlar mi..
Cevremde pek insan barindirmiyorum uzun zamandir.Merhaba herkese bişeyi merak ediyorum sizler nasıl davranıyorsunuz böyle durumlarda tecrübe ve fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim :)
Bazı ortamlarda bariz yaşanan,bişeylerin gizlendiğini ya da formalite bişeyler ile sizi kandırdıklarını görünce ne yapıyorsunuz ? (Bişey konuşuluyor siz üzerine gelince konu değişiyor)
Bunun farkındayım zaten doğru okumuş olsaydınız öyle anlamazdınız :) benim demek istediğim sizi birilerinin salak yerine koymaları,gözünüzün içine baka baka yalan söylemeleri.Herkes her şeyi sizinle paylaşmak zorunda değil. Bunu kabullenirseniz zaten bu konuya takılmazsınız.
Merhaba herkese bişeyi merak ediyorum sizler nasıl davranıyorsunuz böyle durumlarda tecrübe ve fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim :)
Bazı ortamlarda bariz yaşanan,bişeylerin gizlendiğini ya da formalite bişeyler ile sizi kandırdıklarını görünce ne yapıyorsunuz ? (Bişey konuşuluyor siz üzerine gelince konu değişiyor)
Ay bana birinci dereceden kişiler yaptı, yapıyordu, görüşsem eminim yaparlar.Merhaba herkese bişeyi merak ediyorum sizler nasıl davranıyorsunuz böyle durumlarda tecrübe ve fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim :)
Himm.. en güzeli toplum kuralını bilmeyenlere sık sık hatırlatmakHayır gizleniyor yani gözümün içine baka baka yalan söyleniyor
Açıkçası herkes herkesle yakın olmak zorunda değil ama bir ortamda fısıldamak ya da birinin dikkatini çekecek kadar köşelere geçip konuşmak sonra ortamdakileri kandırmak bana aşırı itici geliyor
Ve bahsettiğim tam olarak bu,farkındasın her şeyin ama söyleyip kendimi germek istemiyorum ama söylemeyince de salak gibi hissediyorum..
(Topluluk kurallarına uymayan insanlarla oturup kalkma diyeceksiniz belki ama bazen bu en yakınınız da olabiliyor)
Boşver umursama. Ne halleri varsa görsünlerMerhaba herkese bişeyi merak ediyorum sizler nasıl davranıyorsunuz böyle durumlarda tecrübe ve fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim :)
Bu kadar basit değil işte. Tamam doğru herkes benimle paylaşmak zorunda değil ama konu sahibinin dediği durum yaşandığı an insan ne olursa olsun önce bi bozuluyor.Herkes her şeyi sizinle paylaşmak zorunda değil. Bunu kabullenirseniz zaten bu konuya takılmazsınız.
Aslında beni konuşmadıklarına eminim ama kendi aralarında ben oradayken konuşmaları beni rahatsız ediyor bana söylemek istemediğin bişeyse ben yokken konuş ya da bana yanlış bişeyler anlatıp beni kandırma..Sizden saklanan konular ne sizce? Yani arkanızdan konuşma gibi şeyler mi yoksa bile bile aptal yerine koymak mı? Mesela ikincisini kayınvalide yapmaya çalışmıştı bi güzel paylamıştım bi daha kalkışmaz kalkıştığında yine paylarım. İnsanı zor durumda bırakan çarpıtmaları vardır çünkü. Ama ilkiyse umrumda olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?