Sizce ne yapmalı?

aytenkarcan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
99
54
3
29
Merhabalar arkadaşım adına konu açıyorum önerilerinizi bekliyorum arkadaşım evli 32 yaşında 2 erkek annesi 25 yasında evlenmiş tanıştırma aracılığı ile 8 aya evlenmiş bir anda hersey masal gibi başladı hep der eşi efendi kendi aleminde işşnde gücünde biri çok çalışkan bir kurumda yönetici gelir olarak ortalama üstü arkadaşım çocuklar nedeniyle evde çalışmıyor evlendiğinden eşi çok mantıkçı pek duygusal biri değil diyor kendisi aşırı duygusal güzel sözler pek duymaz romantik şeyler yapmıyormuş eşi ama birsey al dese bazen gereksiz ne gerek var diyip hevesi kırıyormıs hani günlük alışveriş şeyler değilde böyle en çok istediği şeylerde birsey giysem güzel gözü görmez der iltifat pek yok pek kıskanç değil der arada bir kıyafete karışır çok acıksa iş sevilmeye gelince anca yanaşan biri gibi dediğine göre kaç defa uyarmış duygusal yönden açım diye ama her defasında aynıymış o da artık uzaklaştığını cinsellikte dahil sizce bu evlilik nereye gider ne yapmalı

Böyle çok zor olmuyor mu? Biz buradan yazacağız siz arkadaşınıza ileteceksiniz falan çok zor değil mi? Başlığa istinaden arkadaşınız üyelik almalı.

Bu tarz şeyler istekle olmaz olsa da anlamı kalmaz bence içten gelir böyle şeyler

Herşey birarada olmuyor ne yazık ki
Çalışkan mantıklı iyi kazanıyor kariyeri var
Ama duygusal değil
Eee nasıl bir yorum bekliyor
Değişir mi koca kişisi diye mi soruyor değişmez anam deyiver
Ben bunu istemiyorum diyorsa yol belli
Bu sonuca varmak için dahi olmaya gerek yok
Bakın böyle insanlar bu duygusal boşluğu geçici hevesler ve heyecanlarla doldurmaya çalışır aman ha bu boşluğa düşmesin deyiver

mantıkçıdan sonra tansiyonum düştü bayılmışım.Ayıldım devam edeyim dedim nokta virgül hak getire kör oldum şimdi de iyi mi

Bu evliliğin nereye gideceği arkadaşınızın duruşuna göre değişkenlik gösterecek.
Adam değişmeyecek cünkü..

Aşk yok ki bu denklemde. Aşk olmadan öyle güzel sözler, romantizm falan beklemek anlamsız. O yüzden hep aşk ve mantık bir arada olmalı evlilik kararı verirken diyoruz. Biri yetmiyor maalesef.

ne yazdın sen yahu yazarken bari yanınızda biriyle konuşur gibi yazmayın .

Siz kitap okuyun ,
arkadaşınız da 2 çocuk yapmadan önce kocasıyla bu sorunu çözseymiş bu saatten sonra Napacak ya bu deveyi güdecek ya bu diyardan gidecek .

Ben artık bazı kadınları anlamıyorum.
Arkadaşınız duygusuz adamdan 2 çocuk yapmadan önce bütün bunları neden düşünemedi? Çocuk yaptıktan sonra bu adam bu hale gelmedi herhalde?
Maalesef boşanmayı tavsiye etmeyeceğim böyle bir adamdan 2 çocuk yapan biri boşansa bile bunun başka bir versiyonunu bulup çocukların bütün hayatını berbat eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…