Sizce ne yapmalı ?

aslinda siz cok onemli bir noktada cevap vermeyi kacirmissiniz. ben ogluyum sen gelinisin derse ben sadece gelin kadar yaparim benim annem degilmis ya nasilsa derdim. sen oglusun sen ara,sen yap yemegini. ben ancak bu kadar gelin olurum. kendi soyledigine pisman olurdu sonuc olarak.

hurmete, hizmete gelince kizi oluyosun, ondan ilgi bekleyince sadece gelini ha?
walla once senin yerini konumunu belirlesin ondan sonra beklenti icine girsin. cok talihsiz bir cevap olmus esinizin ki...

cok haklısın canım .ben nası dusunemedım ole demeyı.dur ama bıkere yıne demıstı yıne ole derse derım ozmn ben gelınıyım sen oglusun sen yap ozmn dıye.

Genellikle erkek çocukları ana kuzusu olurlar bide annesinin yaşıda ilerledikçe kaybedebilecekleri gerçeğiyle karşılaşırlar.Sende empati kur kendi anneni ne kadar sevdiğini düşün,hele yalnız yaşayan bir kadınsa sende yanında olmak istersin üstüne düşersin mesela.Alttan almaya çalış,olmadı düzgünce konuş -anneni çok önemsiyorum ve seviyorum merak etme-de

bu tür olayları iki taraflı düşünmek gerek bence
annen yada baban rahatsız olsa yada rahatsız olmasıda gerekmez bihatrını sormak için aramasını istemezmisin eşinin
eminim istersinn
onun için problem yaratma bence
ara kayınvaldeni
gönlü hoş olur hem onun hemde eşininn
böyle ufak tefek şeyleri tartışma konusu yapmayın bence eşinizlee

arkadaslar esımle aramız bıraz gergındı dunden berı.sabahları cok gergın oluyo enufak seyde kavga cıkarıo.busabahta ole yaptı.sonra ıse gıttı aradı bıse yokmus gıbı,bende artık bole yapmamasını sudan sebeplerden dolayı benımle kotu olmaması gerektıgını soledım.nese bısaat sonra bıdaha aradı annem rahatsızmıs bı arasana,nıe aramıyosunfln dedı.bende obenı nıe aramıo ılla bıyere mı gıtmemız gerekıyo araması ıcın,senı arıyo benı nıe aramıo dedım.e ben onun ogluyum sen gelınısın.bolebı cvp olurmu ben yıne tmm ararım dedım.kaynanamda usutmus ıkı gun once beraberdık soguk almıstı arada oksuruyodu.sımdı yıne aradı aradınmı dıe evt dedım.e sen deseydın anne gelım yemegını fln yapımmı dıe.enıe dıyım dedım ole yataklık bı rahatsızlıgı yokkı olsa ztn gıtmedıgım yermı ztn gıderım.olsun sen yıne usulen demelıydın fln dedı.bı ıkı atıstık kapadım.benım acıgımı arıo gıbı sankı.halbukı gıderım mısafırı geldıgı zmn yaparım yardım ederım.kadın onemsendıgını hıssetsın dıo bana hala.ben sımdı ne yapayım.

Canım benim sabahları sinirli olan kocayı sakinleştirmenin tek bir yolu vardır. :jeyyar: Önce şöyle puding falan gibi tatlı birşeyler yedir şekeri kendine gelsin. Sonra da fazladan aldığı enerjiyi harcayın.
Bak iki günde nasıl melek gibi oluyo. Yok annemi aramadın bilmem ne bunların hepsi faso fiso. Kedi gibi peşinde dolaşmazsa ben de kk'lı değilim. :roflol: Baktın canın istemiyo bu gün sana tatlı yok dersin. Akşamı zor eder. :roflol:

annesi hastayken sizin annesiyle ilgilenmesini beklemesinde hiç Bir sakınca göremedim Ben.Ben olsam Ben de Beklerdim. daha evli Bile değiliz, Böyle şeyleri Bekleriz BirBirimizden. hatta demeye Bile gerek kalmasın karşı taraf kendi düşünsün akıl etsin isteriz. Biz daha çok yeniydik annesi ameliyat olmustu hastaneye gelmek istemez misin aşkım Benimle demişti. çok yeniydik çok çekindim ama bana gücendi neden Benden davet Bekliyosun sen Gelim mi aşkım demiyosun dedi. hak verdim sonunda. hiç Bi kötü niyet yok Bence. hastayla ilgilenmek sevaptır hem. Bak Ben de şuan hastayım o kadar ihtiyacım var ki ilgiye sevgiye. ABlam önüme yiyecek içecek Bişey getirdikçe dua ediyorum ona. tlf da eşine düşünemedim cnm tamam giderim deseydin Bi saat görüp Bi çorBa kaynatsaydın ne senin eline yapişirdi ne de eşinle aranda tatsızlık olurdu. sana gelip teşekkür ederdi. kayınvaliden de eşini dolduran fesat Bi insansa onu da utandırmış olurdun.

biz daha eşimle nişanlıydık eşim aman hayatım işlere yardım et şunu yap bunu yap dedi. tabi ben asla birilerine yaranıcam diye çabalayabilecek biri değilim. eşimdende bu sözü duyunca sinirlerim zıpladı. kazık kadar kızı var banane dedim halbuki o söylemesede ben zaten elimden geleni yapıyordum. eşimin o sözleri o kadar sinirlendirdiki beni o kadar inat etmişim ki halen misafir gibi gider misafir gibi geri gelirim. aradaki mesafe devasa oldu yani.burda eşim suçlu annesinin huyunu biliyor laf edeceğini biliyor o yüzden böyle bir yaklaşımda bulundu ama tabi benim bu şekilde tepki vereceğimi düşünemedi.

Back
X