Sizce ne yapmalıyım arkadaşlar?

petergirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2011
11
0
36
İstanbul
9 aydır çıktıgım erkek arkadasımla ayrıldım.. 2 milyar kadar cıktıgımızda sıkışık oldugu için borç para verdim ayrılalı 3 ay oldu barıştık ve sonra tekrar ayrıldık 1 kere istedim durumum kötü diye gecen ay bu ay ödeyecegini söyledi fakat ses soluk yok ben bu parayı nasıl isteyebilirim artık ben yüzsüz oldum nerdeyse nasıl isteyecegimi ben bilemez oldum :(

hayır cnm bence bu yuzsuzluk degıl yalan soyle bence şu şu nedenden ötürü şuan paraya ihtiyacım var borcunu bu ay içinde verebilirmisin de..
nedeninide kendın soyle onun inanacagı bi şekilde
mesela ben olsam şey derdim babam maaşını geç alcakmış bu ay annem bana haftalık veremıycek paraya ihtiyacım var gibisinden

Seni üzmek istemem ama vermeye niyeti yok gibi..yine de pes etme,biktirana kadar iste.

bence seninkisi yüssüzlik değil, onun yaptığı yüssüzlük.. borç alıpta vermemesi seni oyalaması olucak şey değil :41:
üzgünüm ama banada sanki vermicekmiş gibi geliyor, ama umarım hakkını alırsın.. :26:

kaç kere söyledim artık ben istemeye utanıyorum de, kadın halimle ben sıkışıcağıma sen sıkış de, benim sana olsa kadın halimle bulur buluştururum de, e artık vermezse de daha ne denir ki? ama baktın vermicek kesin gurur kırıcı bi laf et, hakketmiş!!:47:

9 aydır çıktıgım erkek arkadasımla ayrıldım.. 2 milyar kadar cıktıgımızda sıkışık oldugu için borç para verdim ayrılalı 3 ay oldu barıştık ve sonra tekrar ayrıldık 1 kere istedim durumum kötü diye gecen ay bu ay ödeyecegini söyledi fakat ses soluk yok ben bu parayı nasıl isteyebilirim artık ben yüzsüz oldum nerdeyse nasıl isteyecegimi ben bilemez oldum :(

alırken iyide geri verirkenmi kötü ölede istiyceksinki. hem öküz ölmüş ortaklık bitmiş hiç çekinme iste ödemelerim var sıkıştık de iste

Burada bir yüzsüzlük söz konusu oldugu dogru, fakat yüzsüzlügü yapan sen degilsin, yüzsüzlügü yapan x-erkekarkadasin! Sonucta parayi borc diye verdiysen zaten geri alacagin anlamina gelir, karsindaki bunu anlamayacak kadar yada umursamayacak kadar yüzsüzlük yapiyorsa da bu senin kabahatin degil. Bence tekrar iste, zor durumda oldugunu, paraya acil ihtiyacin oldugunu söyle, yine uzatirsa arayi yine ara ve iste.. Erkek dedigin aldigi borcu ödemesinide bilir!!!

sen hediye vermemişsin ki, borç vermişsin. istemen yüzsüzlük olmaz. ama hepsini birden isteme bence, ne kadar verebiliyorsa versin, kalanını da sonra öder. birden vermesini istersen daha çok erteler.

Back
X