• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne yapmalıyım bitsin mi

vekilim Allah

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2016
1
1
1
Eşimle sürekli terssiz benim lafım hareketim ona ters onunki bana.. birbirimizi anlayamiyoruz öyle böyle yıllar geçti ama şu son 2yildir iyice koptuk karı koca ilişkimiz zaten çok iyi değildi 5aydirda tamamen bitti birbirimizden nefret ediyoruz özellikle de o benden.dugun fotomuz duruyordu odamızda onu alıp dolabın üstüne kaldırmış.ve yüzüme apaçık sevmediğini nefret ettiğini söyledi yaklaşık 2 yıl önce de aldattı keşke devam etmeseydim onun üstüne bı de çocuk oldu 3. Tabi...ve hasta bebek sağlık sıkıntıları var.ameliyati falan olacak o işler bitsin ayrılalım diyor ve ben bu evde her an her saniye mutsuzsum bebeğim var bı yandan hasta ayrılınca nasılolur bı gelirim de Yok çocuklar kimde kalır 9 ve 4 yaşında birde bebek offf çıkmaz sokakta gibiyim

Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermez kardeşim, Allah yardımcın olsun...

En başından beri kötüsünüz sizi aldatıyor ve neden hala ısrarla çocuk yapıyorsunuz..
Bence ayrıldığınız yani boşandığınız zaman daha güçlü hissedeceksiniz kendinizi Allah şifa versin ameliyatı da herşeyi de atlatırsınız sevmediğiniz istemediğiniz üstelik sizi aldatan adamın yanında durmak kadar kötü birşey olamaz herhalde..

Çocuklar muhtemelen sizde kalır. Ailenizin yanına yerleşme ihtimaliniz varsa yerleşin çocuğa bakarlar siz de acilen bir iş bulursunuz.

Çocuklar sende kalır.. her çocuk için nafaka ödemek zorunda.. sen çalışmadığın için de sana da yoksulluk nafakası ödemek zorunda.. şu an devam eden bi aldatması var mıdır sence, eğer varsa delil bulmaya çalış, bi de zinadan maddi manevi tazminat ödesin bakalım.. kolay şeyler değil, uzun bi yol ama daralma bunalma lütfen, hakkında en hayırlısı olur inşaallah, Allah yardımcın olsun..

Bence hiç üzülmeyin. Allah Bebeğinizè sağlık sıhhat versin. Bebeğinizin tedavisi siz ayrilsaniz da yaptırılır. Bebeğin ameliyatı vs diye süreyi uzatmaya gerek yok. Mümkünse şimdi konuşun evden ayrılmasını isteyin. Her durumda siz nafaka alacaksınız. Hiç olmazsa huzurlu olursunuz.

Sabir et derim gercekten dikkate al bu dedigimi ve sabret.......uzun bir sure sabir etmeni oneririm mucadele et belki imtihanin bu senin ve duzelecek bitecek pes etme.

Çalışıyorsan eşinden de alacağın nafaka desteğiyle çok da güzel geçinirsin, çok da istediğin gibi yaşarsın. Yeter ki korkma

Back
X