- Emoji Skoru
- 14
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi zeynepesila
-
Onda da manipüle etmeye çalışıcaklar ve eşim beni savunmayacak kavga çıkacak yine falan falan yani yoksa hiç içimden gelmiyor zaten yüzünü bile görmek istemiyorum onların
görümcemin yaptığı şeyleri kaynanama anlatmak zorunda kalmıştım kızı esk yapmasın diye
17 yaşında ve asla kınamak için değil hayatta hepimizin yanlış şeyleri olmuştur ben o da ona düşmesin yanlış yapmasın diye annesine anlattım onda da annesi hemen kızına yetiştirdi ya kız intihar etseydi düşte yine ben üzüldüm asla kınamak değildi amacım ama onlar yengesi öğretti benim kızım bilmez öyle şeyleri vs vs diye anlattı hepAyrıca bu kısımda neyi kastediyorsunuz ? Bir başkasının özel hayatı sizi ilgilendirmiyor, görümceniz çocuk yaşlardaysa o zaman bir şey diyemem, ama yetişkinse esk bile yapsa size laf düşmez.
Kız eskortluk sitesine kayıt oluyor, 18 yaşında bu arada,evden kaçıcam falan filan diyor, konu sahibi de kv ye söylüyor kv de de benim kızım bilmez öyle şeyleri sen öğrettin diyor, koca da ayırmış ağzını anam da anam diyor hala.Ayrıca bu kısımda neyi kastediyorsunuz ? Bir başkasının özel hayatı sizi ilgilendirmiyor, görümceniz çocuk yaşlardaysa o zaman bir şey diyemem, ama yetişkinse esk bile yapsa size laf düşmez.
Maalesef ve inanmıyor bana kötü davrandığına ona normal geliyor herşeyKız eskortluk sitesine kayıt oluyor, 18 yaşında bu arada,evden kaçıcam falan filan diyor, konu sahibi de kv ye söylüyor kv de de benim kızım bilmez öyle şeyleri sen öğrettin diyor, koca da ayırmış ağzını anam da anam diyor hala.
KV bunu derken siz sepet gibi oturuyorsunuz ses etmiyorsunuz doğru mu anladım ?o anne değil Zeynep de ona falan diyor.
Söyledim tabiki o da şaka yapıyorum canım Banada adımla seslensin nolmuş dedi kdhdkdndkmKV bunu derken siz sepet gibi oturuyorsunuz ses etmiyorsunuz doğru mu anladım ?
Evlenirken eşim annesiyle arası çok kötü ve görüşmüyorlardı biz evlenince birden çocuklarına düşkün oldu eşimde dünden razıydı zaten. Herkes bu kadından ölümden başka kurtuluş yok napalım onuda öyle kabullendik diyor ama ben usandım artık çocuktan öncede çok görüşmüyorduk kızım halasına benziyor diye kızımın üstüne çok düşüyor sürekli bize çocuk sevmeye gelesi tutuyorBu konu sahipleri bu adımları nereden buluyor. çok mu arıyorlar yoksa takıldıkları yerlerde denk mi düşüyor. Evlenirken e devlet şifresini isteyecek devire denk gelmişiz, hiç mi sormuyorlar bu adam, ailesi, çevresi nedir, necidir diye. Hadi evlenirken dikkat etmediniz bari adamla yaşarken farkına varın da koşa koşa gidip çocuk yapmayın.
Bu da sağlıklı bir ilişki değil ki. Ailesiyle küs olmak da sınırları ihlal edecek kadar yakın olmak da bana göre uç noktalar. En sağlıklısı orta mesafedir. Sizin eş de aile de en başında uçlarda gezindiklerini belli etmiş aslında ama ya siz görmek istemediniz ya da aile ile sıkıntılı olursa bana yakın olur diye düşündünüz.Evlenirken eşim annesiyle arası çok kötü ve görüşmüyorlardı biz evlenince birden çocuklarına düşkün oldu eşimde dünden razıydı zaten. Herkes bu kadından ölümden başka kurtuluş yok napalım onuda öyle kabullendik diyor ama ben usandım artık çocuktan öncede çok görüşmüyorduk kızım halasına benziyor diye kızımın üstüne çok düşüyor sürekli bize çocuk sevmeye gelesi tutuyor
Demek ki neymiş tüm sıkıntı eşteymiş.Eğer ortada sizin anlattığınız gibi bir sorun olduysa eşiniz anamda anam dediyse sonuç kv gelirde ağzınıza ederde o çocuğu alıp götürürde....Kv diş bilemek yerine asıl düşmana kocaya dönün bakın. Sizin fikirlerinizi görmezlikten gelen hayır kelimesini kabul etmeyen kocaya hesap sorun ..Onda da manipüle etmeye çalışıcaklar ve eşim beni savunmayacak kavga çıkacak yine falan falan yani yoksa hiç içimden gelmiyor zaten yüzünü bile görmek istemiyorum onların
Çok basit. Ben çocuğumu bir gün görmeden duramam ben çocuğuma düşkün anneyim diyin siz manipüle edin. Asla tartışmayın bence hatta bencede hiç bi problem yok kalmasında kalabilir ama benim için sorun çocuğumu özlemem diyin ben bir gün onu görmeden yapamam diyin siz manipüle edinOnda da manipüle etmeye çalışıcaklar ve eşim beni savunmayacak kavga çıkacak yine falan falan yani yoksa hiç içimden gelmiyor zaten yüzünü bile görmek istemiyorum onların