- Emoji Skoru
- 14
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi zeynepesila
Kaynanamla neredeyse 1 yıl önce bi tartışmıştık belki beni hatırlayanlar vardır görümcemin yaptığı şeyleri kaynanama anlatmak zorunda kalmıştım kızı esk yapmasın diye ama onlar birlik olup bana iftira atmayı tercih ettiler. Beni zaten başından beri el kızı olarak görüp dışlamayı tercih ediyordu. Kızım olunca işler daha da değişti 19 aylık kızım. Benimle olanları hiç konuşma gereği duymadı zaten tekrardan şimdi de sürekli bize geliyor kızı sevmeye diye yüzüme bakmıyor sürekli üstten bakmaya kendini yüksekten göstermeye çalışıyor. O benim kızım şöyle böyle çok sinir oluyorum çocuğumu sahiplenip benden kıskanmasına beni yok saymasına. Her neyse bu ara sürekli emmeyi ne zaman bırakacak diye soruyor niye sorduğunu da az çok tahmin ediyorum emmeyi bırakınca orada kalmasını istiyecek kızımın. Ama ben hiç onlara bırakmak istemiyorum kızımı doldurmaya çalışacak küçücük çocuğun aklına fitnelik sokmaya çalışıcak o anne değil Zeynep de ona falan diyor. Çocuğumdan ayrı kalmak da istemiyorum ama eşime göre bana yapılanlar hiç sorun değil ı hala ailesi ile çok samimi. Beni de sevmeseler kalabilir onların da torunu diyor tamam öyle ama yani niye çocuğum orda kötülüğü öğrensin ki bana düşman edicekler. Burda tekim ailem şehir dışında kalıyor çocuk benden kimseyi bilmiyor yani onu bile bi avantaj gibi görüyor kendine napıcamı şaşırdım gerçekten. Sürekli dışlanmaktan alttan alttan kendini üstün görmesinden herşeyden o kadar bıkkındık geldi ki. Çocuğu istediğinde ben nereye kızım oraya bensiz kalamaz desem eşim beni savunmaz kalsın Nolcak falan der yani bilmiyorum o kadar sıkıldım ki bazen bu olanlar yüzünden evden gidesim geliyor eşimi bırakıp. Bi de yalnız olduğumdan heralde çok takıyorum sürekli bunları düşünüyorum bi insan el kızı diye bu kadar mı yok sayar karşısındakini. Bi kere de beni karşına alıp konuşsaydın bu kadar mı sevmiyorsun beni. Bi de mesela eşim yanımızdayken sadece benimle konuluyor eşim yokkken yüzüme bile bakmıyor hoşgeldin desem cevap vermiyor falan bende biraz safım galiba hakkımı mı savunamıyorum bulaşmak mı istemiyorum bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım