- 7 Aralık 2018
- 7.333
- 18.899
- 248
- 28
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
Selam hanımlar. Kafama takılan bir konu var. Biz iki arkadaş iş için proje tarzı bir şey hazırlıyoruz ama istersek tek kişi de yapabiliriz. Tek yapmayalım diye bir arkadaşla grup olduk. Proje konusunu ben buldum ve 10 dakika araştırmam yetti. Diğer arkadaşım günlerce araştırdığını fakat bir türlü bulamadığını çünkü çok zor olduğunu söyledi ama gördüm ki öyle değil. Diğer bir durum da 3. Bir arkadaşımız daha var ama o ayrı bir grupta. Bu arkadaşım sürekli 3. Kişiden yardım almaya çalışıyor. Mesela bana bir soru sorduğunda cevap veriyorum ama emin olamıyor 3. Kişi benimle aynı cevabı verince aaa evet haklısın deyip yazıyor halbuki aynısını ben de söyledim. Ya da hatalı bir soru olsa hemen yüzü düşüyor yanlış yaptık falan diye ve bu çok moralimi bozuyor. Sonuçta o hatayı kendisi de yaptı ama direkt bana mâl eden bir tarzı var. Pek bir şey yapmamasına rağmen yani zaten görevi olan şeyleri yapmasına rağmen sanki her şeyi kendisi yapıyormuş gibi bir hava estiriyor. Bir de 3. Kişiden bu kadar yardım almak istemiyorum açıkçası sanki kendimiz yapamıyormuşuz gibi oluyor halbuki öyle bir durum yok biraz daha fazla araştırsak kendimiz de buluruz zaten. Şimdi ben diğer projelerde tek başıma yapmak istiyorum çünkü rahat edemiyorum. Sizce düşüncelerimde bir sıkıntı var mı? Ve tek yapmak istediğimi nasıl söylerim?