Sizce ne yapmalıyım?

Seçim meselesi tabii ki. Ben mutluluğumu da hüznümü de hemen paylaşırım. Nitek iş m hamile kaldığını aynı gün ailem ve yakın dostlarım ile paylaştım.

Seçiminize saygı duyulmalıydı evet ama bu kadar takmayın. Bebeğinize odaklanın. Diğer her şeyi unutun.

Ben hamile iken alışveriş yaptığımı duyan eşimin babası (ki normalde akıllı bir adamdır) "neden hemen alışveriş yaptın daha çok küçük ne olur belli olmaz" gibi saçma bir cümle kurmuştu. Çok üzülmüştüm bu lafa. Sonra takmamaya başladım....

Bebeğiniz sağlıkla gelsin, sevgiler....
Çok naifsiniz herkesi aynı düşünmek zorunda gören gruptan olmayanlarin olmasi sevindirici. Bir de biz iki gündür sıkıntılı seyler yasadik panik olduk bunu da duyunca canım sıkıldı

İnan kimsenin gözü senin bebeğinde değil ve gene inan ki o bebek sadece sizin için çok kıymetli... Çok bi anlam yüklemeyin yani. Bir de madem böyle olmasından korkuyordun ne diye söyledin ki?
Ya kafaniz mi güzel? Benim bebegim cok kıymetli aman sakınıyorum diye bisey okudunuz mu?

Çok naifsiniz herkesi aynı düşünmek zorunda gören gruptan olmayanlarin olmasi sevindirici. Bir de biz iki gündür sıkıntılı seyler yasadik panik olduk bunu da duyunca canım sıkıldı
Anlıyorum, rahat olun siz. Dediğim gibi minnoşu kucağınıza alacağınız zamana odaklanın.

Bir de sizi rahatlatacak bir doktor ile ilerleyin bence. Ben zaten panik bir insanım bu nedenle rahat bir doktor aradım hep nitekim buldum.

Hamilelik bence prenseslik gibi bir şeydi. Keyfini çıkarın madem millet de öğrendi 😃

Ya kafaniz mi güzel? Benim bebegim cok kıymetli aman sakınıyorum diye bisey okudunuz mu?
Elbette kıymetli bebeğiniz.
İnsan kolay mı hamile kalıyor,kolay mı anne oluyor?
Sağlık ve mutluluk diliyorum.
Siz büyüklere söylerken bile acele etmişsiniz bence.
Hele ki insanların söyleyeceğini tahmin etmeliydiniz. İnsan kayınvalide kayınpeder huyunu bilmez mi?
Artık olan olmuş.
Başka özelinizi paylaşmazsınız.

Olan olmuş artık dert etmeyin.

Ne var bunda bu kadar takılacak? Bütün dünyada sayısızca hamile haberi aliyor gun icinde bu gayet doğal bir durum.
Tabikii siz istemediğiniz halde keske soylemeselerdi ama olan olmus artik.
Nazardan korkuyorsanız, korkmayın hic inanmam duaya rabbime sığınırım . RABBIM dilemedikce kimsenin gozu nazari olamaz bizler basit kullarız, biz kimiz ki rabbimin verdiği sağlığı, cani gözümüzle devirecegiz tövbeler olsun.

Daha önceki konularimi biliyorsanız hamileyim 7 haftalik. Biz gecenlerde benim ve esimin ailesine söyledik . Eşimin ailesinden yana korktugum bisey vardı başıma geldi. Biz simdilik sadece ailelerimizin bilmesini tercih ediyorduk. Bugün ögrendik ki disardan birine söylenmiş. Cok canim sıkıldı. Yani benim özelimden millete ne? Bi de bu kadar kucukken insan düşünüp saklamaz mi? Bu kisiler de fena lafci tipler. Sizce bana ima edilirse ya da sorulursa bu konu bu kisiler tarafindan inkar mi etsem yok oyle bisey baska bi sıkıntım vardi o yuzden hastaneye gittim gibi ya da artık olan oldu mantigi mi? Fikirlerinizi bekliyorum
Onlara aile dışından kimsenin öğrenmesini istemediğinizi belirttiniz mi?

Daha önceki konularimi biliyorsanız hamileyim 7 haftalik. Biz gecenlerde benim ve esimin ailesine söyledik . Eşimin ailesinden yana korktugum bisey vardı başıma geldi. Biz simdilik sadece ailelerimizin bilmesini tercih ediyorduk. Bugün ögrendik ki disardan birine söylenmiş. Cok canim sıkıldı. Yani benim özelimden millete ne? Bi de bu kadar kucukken insan düşünüp saklamaz mi? Bu kisiler de fena lafci tipler. Sizce bana ima edilirse ya da sorulursa bu konu bu kisiler tarafindan inkar mi etsem yok oyle bisey baska bi sıkıntım vardi o yuzden hastaneye gittim gibi ya da artık olan oldu mantigi mi? Fikirlerinizi bekliyorum
Söylese ne olur söylemese ...aman ..ne kadar basit bir konu ...

Gizli tutmak istiyordunuz madem 5 haftalık iken ailelere de söylemeseydiniz. Siz gerçekten dünya sizin etrafınızda dönüyor falan sanıyorsunuz galiba

Ozelden kastiniz ne?? Riskli donemi atlatana kadar veya bu duyguyu benimseyene kadar vs tarzinda bir bekleme/gizlilik sureci ihtiyaci hissediyorsaniz ailelere de soylememeliydiniz. Yok özelden kastiniz "ooo seks yapmis edepsizlere bak" seklinde bi bakış açısı ise onu cocuk dogunca da farkedecekler uzgunum sgsgdhdhd

Şaka gibisiniz valla
Daha önceki konularimi biliyorsanız hamileyim 7 haftalik. Biz gecenlerde benim ve esimin ailesine söyledik . Eşimin ailesinden yana korktugum bisey vardı başıma geldi. Biz simdilik sadece ailelerimizin bilmesini tercih ediyorduk. Bugün ögrendik ki disardan birine söylenmiş. Cok canim sıkıldı. Yani benim özelimden millete ne? Bi de bu kadar kucukken insan düşünüp saklamaz mi? Bu kisiler de fena lafci tipler. Sizce bana ima edilirse ya da sorulursa bu konu bu kisiler tarafindan inkar mi etsem yok oyle bisey baska bi sıkıntım vardi o yuzden hastaneye gittim gibi ya da artık olan oldu mantigi mi? Fikirlerinizi bekgibisiniz
Şaka gibisiniz cümle alem duysa nolacak eninde sonunda karnın büyüyünce de anlayacak herkes yasak mı günah mı biraz rahat olun ne bu depresiflik

Back
X