Sizce ne yapmalıyım ?

marilynmortenson

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2011
13
0
36
İstanbul
Benim suan 1 sene surmekte olan bir iliskim var. Bundan önceki iliskim 9 ay sürmüştü fakat cok sevmiştim, ama artık eski iliskime dair en ufak bir hissiyatım yok. Fakat cevre nedeniyle o kisi hakkında haberler alıyorum istemesemde. 6-7 senelik arkadaşımla küsüz ve o bu kisiyle cok samimi. Baska arkadasım bunun hakkında o kisiyle konusmus ve bana mesaj olarak atmış ( ben istemediğim ve haber almak istemediğim halde ) bu konu içerisinde eski erkek arkadasımda geciyor. Bunu erkek arkadasım okumus ve hala onu unutamadıgımı söylüyor. Sizce ne yapmalıyım? Zaten bu olayı yeni atlatmıstık. Simdi yine karsımıza cıktı.

Öncelikle cep telefonu mesajlarınızın erkek arkadaşınız tarafından okunmasına izin vermeyin...
Adam eşiniz değil bişiy değil bu kadar içinize girmemeli!
Açıklamanızı da yapın; eğer onu sevmeseydiniz zaten beraber olmazdınız di mi? Eskiyi başkaları kurcalıyorsa sizin suçunuz ne ki?

Açıklamadan anlasa keske, ne zamandır acıklamalarda bulunuyorum fakat anlamamakta ısrarlı. Arkadaslarımda güvensiz olduğu kanısında.

O arkadaşını varyaaa Ona söyle o kişiyle ilgili haber almak istemediğini söylemesinler sana onunla ilgili birşey çevrendeki herkese söyle. Eğer bunun üzerine gelip tekrar sana onunla ilgili şeyler söylüyorlarsa arkadaş değillerdir. Çünkü senin yeni bir hayatın var ve bu da zedeleniyor :)

Evet.. ve bunu sende çok iyi anlarsın

Benim sevgilime eski sevgilisi hakkında mesaj gelse bende böyle olurdum. Hala aklında o mu varda onunla ilgili şeyler söylüyorlar diye düşünürüm. Eskinin eskide kalması gerekir.

Evet bende bana kim sorsa bu cevabı verirdim fakat çabalıyorum. Çünkü ben çabalamadığımda o çabalıyordu. Fakat artık cabalarıma karsılık veren biri yok karsımda. İsin kötüsüde bu zaten..

alıp karsına tekrar anlatmayı dene ..senden kaynaklanmadığına ikna etmeye calış bi daha olmayacak de.. ve hala sevgine inanmayıp güvenmeyen biri varsa karsında çokta yapacak bişeyin yok ..

Benim sevgilime eski sevgilisi hakkında mesaj gelse bende böyle olurdum. Hala aklında o mu varda onunla ilgili şeyler söylüyorlar diye düşünürüm. Eskinin eskide kalması gerekir.

Evet fakat seninle ilgili bir durum yoksa böyle şeyler düşünülmesi de hoş değil.

alıp karsına tekrar anlatmayı dene ..senden kaynaklanmadığına ikna etmeye calış bi daha olmayacak de.. ve hala sevgine inanmayıp güvenmeyen biri varsa karsında çokta yapacak bişeyin yok ..

Birçok kez konustum, konusmak yerine bir süre suskun kalmayı, konusmamayı dusunuyorum. Ne kadar yararlı olacak bilmiyorum ama..

evet en iyisini yapmışsın bencede birz sessiz kal ... dönerse seni seviyodur zaten dönmezsede yapaıcak bişiy yok anladığım kadarıyla sen açıklama yapmışsın anlatmak için de elinden geleni yapmışsın... gerisi ona kalmışşş ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…